Ha lenne a pénztárcádnak megfelelő segítség, igénybevennéd rendszeresen?
Ha lenne egy bébiszitter, pótnagyi, vagy akárki, aki annyit kérne óránként, hogy beleférne heti 2-4 órát rendszeresen kifizetni neki, akkor igénybevennéd a segítségét?
Tegyük fel, nincs helyben nagyi, sem senki, akire számíthatnátok.
Nem arra gondolok csak, hogy ha muszáj, vagy ha elmennétek egyet vacsorázni a párotokkal, hanem olyanokra is, hogy pl. sétálna, vagy játszóterezne egyet a gyerekekkel, amíg te otthon kitakarítasz, velük vannak, amíg te énidőzöl, vagy rendet tesztek az udvarban, stb. Vagyis amit meg lehet oldani a gyerekekkel is akár, csak sokkal könnyebb, gyorsabb nélkülük.
A férjem sokat dolgozik, saját vállalkozas, ezáltal én is.
Szóval simán.. Anyuék több ezer km-re anyosek úgyszintén. Csak ketten vagyunk a férjemmel felnőttek szóval... Igen.
Igen.
Igénybe is vettük.
Legjobb barátnőm húga jött hetente 2x 4-5 órát volt itt.
Segített a takarításban és elvitte babakocsizni a pindúrt.
Sajnos már nem tud jönni, mert kollégista lett.
De havonta egyszer jön egy takarító.
Nem. Sose éreztem szükségét. Illetve amíg picik voltak, nem is tudtam volna idegenre bízni őket. Rokon is nagyon nehezen vállalta el a lányom, mert nem volt egyszerű eset (autista mint kiderült).
Mióta meg nagyobbak, azért nem tudnám idegenre bízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!