Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen fajta/alakú pénztárcád...

Milyen fajta/alakú pénztárcád van, és hol veszed?

Figyelt kérdés
Én mindig a kínaiban,mert sok jó pénztárca van jó áron,de max 3-4 hónap használat után itt-ott szakad,rongyolódik. Így volt már rengeteg pénztárcám. Most egy nagyon jót találtam: kisméretű,külön cipzáras aprótartóval,ami négy rekeszes,külön tudom válogatni az aprót fajták szerint,mégis leszakadt a csatja a másik oldalon 1 hét után. Nagyon sajnálom,pont belaktam már. Minőségire meg egyszerre sok lenne 5-10 ezret kiadni,ez 800 Ft volt. Tudom,olyan is. Ti hogy csináljátok?
2016. okt. 22. 01:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Én megfogom, és beleb**om az egyik zsemembe ahonnan nem esik ki:D:D. De ennek komoly oka van, ha elmegyek vásárolni valahova mindig beszívom azzal ,hogy valaki fizetés elött matatja ki a buxából a pénzt 15 perc alatt:D, én meg már alapból úgy megyek oda, hogy nálam van a pontos összeg oda adom aztán szevasz...soha nem értettem azt aki pénztárcát hord ,de valahol hallottam ennek az okát jobban becsüli a pénzt ilyesmi..24f
2016. okt. 22. 02:01
 2/4 TR75 ***** válasza:

Nekem egy szürke Björn Borg Core van, 13x9cm, szóval viszonylag kicsi, a zsebemet nem húzza, úgy tűnik, strapabíró. Tépőzáras, egy fakk a papírpénznek, egy cipzáras aprótartó, meg a rekeszek a kártyáknak, iratoknak.

Feltétel volt, hogy ne legyen bőr, tessen, ne legyen csicsás és giccses. Bementem egy boltba és rám szólt, hogy vegyem meg, mert ő kell nekem.

Nem a 800-as kategória, nem emlékszem, mennyi volt, de nem volt 5000, az biztos; ha ilyen árat láttam volna rajta, megmondtam volna neki, hogy oké, összetévesztett valakivel.

Általában én nem szeretem a csatos pénztárcákat, mert gyenge pont a csat és a cipzár, a jelenlegi pénztárcám tépőzáras megoldásán is elgondolkoztam (tipikus, hogy a tépőzár megeszi a cérnát), de eddig minden rendben (bő egy év, ha jól emlékszem).

[link]

2016. okt. 22. 02:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Én egy igazolványtartóban hordom a papírpénzt, az apró meg vagy a zsebemben van, vagy a táskámba beszórva.
2016. okt. 22. 10:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem eddig elég sokfajta volt.

Mostanában olyat veszek, ami nem harmonikaszerűen nyílik, mert abból félek, hogy kiesik a pénz, és elég hosszú ahhoz, hogy egy színházjegy beleférjen valahol (kicsit színházmániás vagyok), és lehetőleg nem egy durung bumfordi darab, és fontos, hogy tetsszen is a színe, mintája. Most olyan van, amin olyasfajta kallantyú van, mint egyes aprópénzes tárcákon, csak könnyebben nyitható, és akkor két oldalra nyílik a tárca. Egyik oldalon aprótartó zipzáras rekesz és mögötte hely vagy kp-nek, vagy egyéb papírdolgoknak, másik oldalon 5 kártyahely, és mögötte megintcsak hely.

A mostanit a Claire's-ben vettem 1900 Ft-ért akciósan, de sztem már nem árulják. Kívül nagyon jó, szilikonos anyag, amit nem fog meg semmilyen dzsuva, könnyehn tisztítható, a benti anyag, varrás sem tűnik rossznak. Hasonló volt a Stradivariusban is régebben, az 4000 Ft-os, de azt a fajtát már nem árulják ott sem.

Amúgy a kínaiból a minőségibbért is elkérnek már 2e-t minimum. A 800 Ft-osnál nem csodálkoznék azon, hogy ilyen hamar tönkremegy :(. Hát max. azt tudom ajánlani, hogy mielőtt megveszed még a kínait is, nézd meg az anyagát, varrását tüzetesebben.

2016. okt. 24. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!