Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Azt mondta ma a párom,hogy én...

Azt mondta ma a párom,hogy én mindig hátrányban leszek a gyerekkel szemben és másodrangú. Ti ezt hogyan kezelnézek? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Első házasságából van egy gyereke. Ezeket a mondatokat rá értette. Én az új párja vagyok. Ráadásul a rokonaihoz mennek látogatóba, és azt mondta, én ne menjek, mert nekem nincs közöm oda,csak a gyerekének. Mintha belém rúgtak volna....
2020. okt. 29. 23:32
 81/107 anonim ***** válasza:
100%

Miért a gyereket akarod eltüntetni a képből, miért nem te vonod ki magad a képletből?

Ezt egy gyerekes és egy gyerektelen pasitól sem tűrném, itt nem a gyerek léte a probléma hanem a bunkó, agresszív pasi, akit normális nők ugye kerülnek.

2020. okt. 31. 15:00
 82/107 anonim ***** válasza:

“igényes vagyok, és úgy gondolom művelt is.”

?? Nem, sajnos ezt csak te gondolod így magadról, egy igènyes, mûvelt nô el sem jut egy ilyen pasiig nem mèg ahogy bànik veled.

Figyelj, van elèg bajod ahogy làtom, jobb lesz nèlkülük ez egyèrtelmû, van hova menned?

2020. okt. 31. 15:11
 83/107 A kérdező kommentje:
Igényes vagyok magamra és a környezetemre is nagyon. Ez a munkámban is vissza tükröződik. Művelt vagyok? Mások azt mondják,és a munkámban is becsülték eddig. Van hová mennem. Van nem kevés pénzem,nem vagyok erre az emberre szorulva. Van. Saját autóm, szinte mindenem. Lakást vagy házat készülök vásárolni. És itthagyni mindent. Szeretném elfelejteni ezt az egészet.
2020. okt. 31. 15:44
 84/107 anonim ***** válasza:
Ennél a pasinál nagyon nagy bajok vannak fejben. Ha veled így bánik ki tudja később a gyerekkel is hogy fog. Amúgy mennyi idős? És fiú vagy lány?
2020. okt. 31. 17:43
 85/107 A kérdező kommentje:
Én 28/N,gyerek 6/L az apja 40
2020. okt. 31. 19:05
 86/107 anonim ***** válasza:
73%
Hát lehet, hogy itt durvább dolgok is lesznek később. Mikor az apa ennyire pszichopata módon ragaszkodik a lány gyermekéhez és mellette párja meg kb csak azért van hogy legyen de semmibe veszi ott azért vannak bajok fejben. Szerintem örülj, hogy megszabadultál ezektől. Szerintem a kislány meg majd akkor fog pórul járni amikor nagyobb lesz és esetleg lesz pasija. De ne legyen igazam
2020. okt. 31. 19:54
 87/107 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez tényleg túlzás. Mondjuk én az első pofonnál leléptem volna, de ha neked ez jó...(67-es vagyok) Amúgy hogy bír egy 6 éves gyerek zenét üvöltetni? Csak mert az enyém is 6 és esélye sincs a technikai kütyüket az engedélyem nélkül használni.
2020. okt. 31. 20:54
 88/107 A kérdező kommentje:
Apja megtanította neki, hogyan kell bekapcsolni az erősítőt és a számítógépet. Reggel 8-tol este 22ig, még le nem fekszik,üvölt a zene. A tv-ben meg mese. Ha el merem kapcsolni valamelyiket, kemény balhé van.
2020. okt. 31. 21:01
 89/107 A kérdező kommentje:
Hányok az egésztől. Gyomor idegem van a gyerektől is, apjától is. Folyamatosan kigunyol a gyerek és beszologat. Árulkodik apjának, anyjának. Az anyja meg bujtogatja ellenem mindkettőt. Mintha ellenségek közt lennék.
2020. okt. 31. 21:03
 90/107 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor lépj, vagy tűrd tovább mint a birka 🤷‍♀️
2020. okt. 31. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!