Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Azt mondta ma a párom,hogy én...

Azt mondta ma a párom,hogy én mindig hátrányban leszek a gyerekkel szemben és másodrangú. Ti ezt hogyan kezelnézek? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Első házasságából van egy gyereke. Ezeket a mondatokat rá értette. Én az új párja vagyok. Ráadásul a rokonaihoz mennek látogatóba, és azt mondta, én ne menjek, mert nekem nincs közöm oda,csak a gyerekének. Mintha belém rúgtak volna....
2020. okt. 29. 23:32
 71/107 anonim ***** válasza:
64%
69-es, nem szégyellem magam. Voltam már halálos veszélyben férfi mellett, tudom hogy nincs mentség arra, ha valaki kezet emel, de azt is tudom, hogy ok nélkül nem mond olyat egy férfi egy nőnek, amit a kérdezőnek mondott a volt (?) párja.
2020. okt. 31. 11:00
 72/107 anonim ***** válasza:
0%

71 tok mindegy van e oka. Kulturált emberi lény, ha valami nem megy, nem erőlteti. Nem arra recskázik, hogy másokat megaláz. Ha te ezt akarmeddig is de tűrted, nyilván nem véletlen vagy ilyen véleménnyel. De ne hangoztatod, mert nem ez a normális. Sőt karos, mikor nők nők ellen vannak akar csak 1%-ban is egy ilyen helyzetben.

Lehet, hogy a kérdező egy önző idióta, ezt nem tudhatjuk, de ez még sem az alázásra sem a verésre nem mentség.

2020. okt. 31. 11:32
 73/107 anonim ***** válasza:
78%
69! Nem kell dràmàzni, meg àldozathibàztatàst kiàltani egybôl, nem azt írta, hogy biztos oka volt, hogy megütötte èrtelmezd màr ! Hanem, hogy ok nèlkül senki nem mond egy kapcsolatba ilyet a màsiknak csak ha azt megelôzte valami. Ès valljuk be itt csak a törtènet egyik oldalàt fogod olvasni az meg èdes kevès ahhoz hogy reàlisan lehessen ezt làtni. Nyilvàn itt sok minden nincs leírva a kèrdezô rèszèrôl....
2020. okt. 31. 12:09
 74/107 anonim ***** válasza:
0%
73 te értelmezz, ha már másokat szólítasz fel rá. Nem írtam, hogy a kérdező szent. De ugyan nem jól teszi e ha ezt a kapcsolatot hagyja a francba? És ugyan bármi okból is de kinek is kéne tűrnie, hogy bárki így beszéljen vele? És egy ismeretlen ember ugyan mi alapon vádolja ot, hogy “biztos van oka”. Vagy van, vagy nincs. Ezt nem tudjuk és nem dolgunk ítélkezni ismeretlenül a kérdezőn. Majd ha jön a nőverő és elmeséli a sztori másik felét, lehet tapsolni ennek a teremtés koronájának. Azért mert valaki elhiszi, hogy megérdemelten verték vagy alázták attól meg az abnormális nézeteit nem kene terjeszteni. Ezt senki soha semmilyen okból nem érdemli meg.
2020. okt. 31. 12:45
 75/107 anonim ***** válasza:
100%

62! “ szerintem se menjünk bele, mert a páromat én ismerem, nem te. “

Mèg szerencse, hogy te meg itt ùgy elemzed màsok pàrjàt, kapcsolatàt mintha ismernèd ôket.

2020. okt. 31. 12:48
 76/107 A kérdező kommentje:

Az anyja neveli a gyereket papíron. A gyerek többet van itt, mint otthon. Kemény tartást utal a párom, mellé rengeteg játékot, drága cipőt, ruhákat vesz,és elviszi minden hova, amit a gyerek kinyög. Kettőnknek semmi magánélete. Nem tudunk elmenni kettesben sehová. Ezt nem egyszer szóvá tettem. És amikor itt a gyerek,én le vagyok tojva. Sem egy ölelés,egy szép szó... Érezteti a gyerekkel,hogy igenis ő a világ közepe,én max egy cseléd vagyok. Ezeket mind próbáltam megbeszélni,hogy másképp legyen. De helyette azt kaptam a gyerek előtt: "ha nem tetszik,takarodjak a K. Anyámba" "F..opo k...a" stb. Nem ezeket érdemlem. Főztem nekik minden nap, takarítottam,igazi házi asszony ként tevékenykedtem. Nem voltam jó. 3 év alatt nem volt képes eljönni, megismerni a szüleimet. Ő igaz,bemutatott a családjának,de többet nem vitt. Pedig szeretnek engem, kérdeznek felőlem. Gyönyörű nőnek mondanak, igényes vagyok, és úgy gondolom művelt is.

Egy szál rózsát nem kapok sosem. Helyette a gyerekének vett vörös rózsát pár hete... Rosszul esett, igen. Erre is az volt a válasz: ő a gyerekem,ha nem tetszik,takarodj a K. Anyádba". Nem egyszer bántalmazott,mert szerettem volna velük elmenni kirándulni,de felpofozott, és vissza lökött a házba,hogy én nem menjek. Amikor játszanak, próbáltam oda menni én is. Elküldött ezzel: Most mi játszunk kettem,menj innen. És becsukják a szoba ajtót. Szerettem... Az elején azt hittem ez más lesz. Megoldunk mindent,boldogok leszünk. De ennek az embernek a gyerekem kívül senki sem számít. Így van,sajnos nem tudom elviselni,hogy nem számítok semmit. Társat szeretnék,aki egyenrangúként kezel, tisztelt és szeret. Nem alaz meg,és mindent meg tudunk beszélni. Nagy ritkán jutottunk el együtt kirándulni ketten. Akkor is a savanyú arcát kellett nézni,mert a gyerek nélkül nem tudja magát jól érezni és kikapcsolni. Szabadnapokon csörög a telefon már korán reggel,az ex hívja valami semmitmondó dolog miatt, amiből az sül ki,hogy végülis jön a gyerek,mert neki dolga van. Belefáradtam. Most is elmentek kettesben valahová. Én éjszakás voltam,de a gyerek miatt reggel 10ig nem tudtam aludni,mert üvölteti a zenét,és magában beszél hangosan ( erre az apja azt mondja, normális dolog). Még azért is én kaptam,hogy felébresztett. (Takarodjak a K. Anyámba innen).

2020. okt. 31. 14:48
 77/107 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj hogy azt hiszed hogy a gyerek miatt szar a kapcsolat és mindent rá kensz. Azért szar a kapcsolat, mert ez a pasi egy igazi tapló, gyerek nélkül is az lenne. Te meg a birka vagy aki három éve tűr, ráadásul azzal piszkálod hogy a gyerek miatt van minden, ami olaj a tűzre.
2020. okt. 31. 14:53
 78/107 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi 77. A pasi egy igazi tulok. De már az első oldalon is ezt írom mégis en vagyok lepontozva 🤷🏼‍♀️ A gyerek ebben a sztoriban akkora mellékszál, mint ide Buda.
2020. okt. 31. 14:56
 79/107 anonim ***** válasza:
100%
Mégis hogy tudsz évekig együttmaradni valakivel aki úgy beszél veled hogy takarodj a k anyádba, meg képes kezet emelni rád? Miért kötődsz ennyire hozzá és miért a gyereket látod a problémának, mikor a probléma az hogy ez a pasi nem tisztel?
2020. okt. 31. 14:59
 80/107 anonim ***** válasza:
100%
Most kemény leszek. 3 éve tűröd hogy csicska vagy. 3 éve vagy lábtörlő és nem léptél sehová. Lehetsz te gyönyörű, igényes és művelt ha hagyod hogy bántsanak és szolgának használjanak. Mi a bánatért nem keresel olyat aki megbecsül és miért egy ilyen szar alakkal vagy együtt aki a gyerekkel takarózik? Hogy viselheted el azt hogy így beszéljenek veled?
2020. okt. 31. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!