Azt mondta ma a párom,hogy én mindig hátrányban leszek a
gyerekkel szemben és másodrangú. Ti ezt hogyan
kezelnézek? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Első házasságából van egy gyereke. Ezeket a mondatokat rá értette. Én az új párja vagyok. Ráadásul a rokonaihoz mennek látogatóba, és azt mondta, én ne menjek, mert nekem nincs közöm oda,csak a gyerekének. Mintha belém rúgtak volna....
Ez a 3 év új informácio. Ezek szerint egy rokonát se ismerted meg 3 év alatt?
2020. okt. 30. 09:19
22/107 anonim válasza:
Kérdező már megszoktam, itt sokaknak fáj az igazság😃
Aki meg írta, hogy nem tudtátok mióta vannak együtt, mondjuk kérdezz! De egyébként lényegtelen is mit ír a kérdező, mert onnantól hogy leírta, hogy gyerekes pasival van együtt már jól nem fog ebből kijönni, még ha egy megtestesült Teréz anya, akkor sem.😃 Ha szeretnél beszélni róla inkább írj rám privátban
2020. okt. 30. 09:31
23/107 anonim válasza:
Jah amúgy már várom, hogy mikor jönnek a "hazudsz, nem is vagytok 3 éve együtt" és a "tuti bunkó vagy a gyerekkel vagy te mondtál valami rosszat és azért kaptad ezt" jellegű hozzászólások😁
2020. okt. 30. 09:34
24/107 anonim válasza:
Nem lennék egy ilyen emberrel. És én se mondanék ilyeneket a páromnak.
2020. okt. 30. 09:35
25/107 anonim válasza:
" Ha szeretnél beszélni róla inkább írj rám privátban"
Gondolom nálatok most jön az, hogy mennyire szemetek ezek a férfiak, apák, akikkel ti nagyvonalúan hajlandóak vagytok összeállni és ezeknek meg ezek után is a gyereke az első és legfontosabb ugye?? Mit is képzelnek ezek magukról. Verhetitek magatokat a földhöz nyugodtan.... ez van
2020. okt. 30. 10:59
26/107 anonim válasza:
Az emberek általában a gyereke az első, ez normális nyilván. De ilyet nem mondunk, amit a férjed neked mokdott. Az a gyanúm, h nem ok nélkül mokdott ilyet... Valami előzménye kellett h legyen. Ha ok nélkül mondta akkor nem értem mi a kérdés és mit keresel mellette?
2020. okt. 30. 12:17
27/107 anonim válasza:
Na jó, tegye fel a kezét aki belemenne úgy kapcsolatba hogy ki van jelentve, hogy örökre csak a második lehet? Mert szerintem nem sok ilyen van. Legyen fontos az apának a gyereke, de legalább ugyanannyira a párja is. Ha nem akkor meg maradjon egyedül, nem kötelező azért összeszedni valakit, hogy a gyereket pátyolgassa amikor náluk van. Lehet fizetni bébiszittert is meg ugye egyéb szolgáltatásokat is lehet vásárolni...
2020. okt. 30. 12:24
28/107 anonim válasza:
"Na jó, tegye fel a kezét aki belemenne úgy kapcsolatba hogy ki van jelentve, hogy örökre csak a második lehet? "
Ezek szerint ő 3 éve belement, akkor mi a kérdés?
"nem kötelező azért összeszedni valakit, hogy a gyereket pátyolgassa amikor náluk van."
Ezt honnan szeded??
2020. okt. 30. 12:42
29/107 anonim válasza:
Kedves utolsó! Akkor magyarázd már meg nekem hogy az olyan apukának akinek az egy szem gyermeke az ő legdrágább kincse, akinek senki nem érhet a nyomába minek kell kapcsolat??
2020. okt. 30. 12:46
30/107 anonim válasza:
Nézd a nő az volt, van és lesz egészen addig amíg egy pasi mindig talál másikat de a gyereke az mindig a gyereke marad akkor is amikor a nő már rég csak ex lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!