Azt mondta ma a párom,hogy én mindig hátrányban leszek a gyerekkel szemben és másodrangú. Ti ezt hogyan kezelnézek? Mi a véleményetek?
Nyilván az embernek mindig a gyereke a legfontosabb.
Ha ezt nem tudod a helyén kezelni akkor engedd el és keress olyat akinek nincs.
Azért az sem mindegy hogy ezt mi előzte meg. Ha csak úgy minden előzmény nélkül ilyet mondott, az bunkóság. Még ha természetes módon így is érzi, mert ez a normális.
Viszont ha vitáztatok a gyerek miatt és már nem tudom hányadszorra hisztiztél és megpróbáltad ellene hangolni, akkor totál érthető hogy ilyen nyersen kimondta, én sem tudnék tolerálni egy olyan embert akin azt érezném hogy negatív gondolatai vannak a gyerekemmel szemben.
Mondjuk nekem se jutna gyertyát gyújtani párom édesapjánál. Tőle se várnám el, hogy az én rokonaimnál gyújtson. Elkísérem, mert őt támogatom lelkiekben (és ő is engem), de egymásért vagyunk ott, nem az elhunyt rokonért.
Szerintem ez tök normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!