Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Azt mondta ma a párom,hogy én...

Azt mondta ma a párom,hogy én mindig hátrányban leszek a gyerekkel szemben és másodrangú. Ti ezt hogyan kezelnézek? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Első házasságából van egy gyereke. Ezeket a mondatokat rá értette. Én az új párja vagyok. Ráadásul a rokonaihoz mennek látogatóba, és azt mondta, én ne menjek, mert nekem nincs közöm oda,csak a gyerekének. Mintha belém rúgtak volna....
2020. okt. 29. 23:32
 51/107 anonim ***** válasza:
87%

"Akkor magyarázd már meg nekem hogy az olyan apukának akinek az egy szem gyermeke az ő legdrágább kincse, akinek senki nem érhet a nyomába minek kell kapcsolat??"

Erre azèrt reagàlnèk.

30 èves elvált fèrfi vagyok. 4,5 èves a kislànyunk, ô az èdesanyjàval èl. Èn minden màsodik hèten pèntektôl vasàrnapig ès minden màsodik szerdàn lehetek a lànyommal. Mindennap beszèlünk telefonon, mert igen "ô a legdràgàbb kincsem".

Egy ève van komoly kapcsolat is, nagyon szeretem ezt a lànyt, règóta elöszôr èrzem, hogy talàltam valakit akivel jövôt is tervezek, de ôszintèn mondom ha bàrmikor vàlasztanom kellene a gyerek ès közte gondolkodàs nèlkül vàlasztom a lànyomat! A gyerekem akit igen a legjobban szeretek ès nèha a falat kaparnàm màr hogy a mi hètvègènk jöjjön, de te sem gondolod komolyan hogy emiatt èletem vègèig egyedül kellene èlnem ? A baràtnômnek jut a 2 hètbôl 10 nap ami munka mellett csak a mienk mîg a lànyommal 4

nap, akkor szerinted ?

2020. okt. 30. 21:58
 52/107 anonim ***** válasza:
100%
51 ez egyébként így teljesen normális. Amennyiben az új párodat is bevonod, meg nem mondasz neki ilyeneket, mint itt a kérdezőnek a “parja” hogy kb nem is családtag... de az írásodból azt gondolom, te nem ilyen vagy...
2020. okt. 30. 22:09
 53/107 A kérdező kommentje:
Kidobott... Remélem örülnek a kommentelők!
2020. okt. 30. 23:52
 54/107 A kérdező kommentje:
Mellé jól meg is alazott. Az anyámat szidta és megütött. Tudomásomra hozva,ezekkel a szavakkal: számára mindig a gyerek lesz a világ közepe.
2020. okt. 30. 23:55
 55/107 anonim ***** válasza:
0%

#51: ha ennyire részt akarsz venni a lányod életében akkor miért mentél bele ilyen egyenlőtlen felállásba?

“mivel általában az anyjával el az első gyerek is az esetek 99%-ban"

Ez lehet, hogy így volt 20 éve, de azóta szerencsére a bíróságok is haladtak a korral. Manapság ha mindkét szülő alkalmas és akarja akkor pontosan fele-fele lesz, heti váltásban.

2020. okt. 31. 00:31
 56/107 anonim ***** válasza:
0%

Hát 51, talán az ilyen felfogás miatt nem maradt egyben a családod. Lehet az exed is így gondolkozott.

Az itteni valaszolok szerint persze az a normális ha a gyerek van az első helyen a családban, aztán mégis mennyi válás van amit nem kérnek a gyerekek.

2020. okt. 31. 06:43
 57/107 anonim ***** válasza:
100%

55: "ha ennyire részt akarsz venni a lányod életében akkor miért mentél bele ilyen egyenlőtlen felállásba?"

Most ugye ezt a het felàllàst nem gondolod komolyan, jó èg 4,5 èves! Arrol hallottàl e màr, hogy egy gyereknek àllandósàg, biztonsàg , kiszàmíthatósàg kell, az minden lenne csak nem az.

56! Ne tippelgess kèrlek, nagyon messze vagy tôle.

Az exem pedig a gyerekem anyja, te sem gondolod komolyan, hogy azèrt vàltunk el mert szeretem a lànyomat, ezen csak nevetni lehet. Ez egy teljesen egèszsèges szülô-gyerek kapcsolat, azért nem kell tulzàsokba esni.

2020. okt. 31. 07:38
 58/107 anonim ***** válasza:
100%
56. Ja mert szerinted az lenne a normàlis ha mindenàron együtt maradnak csak azèrt mert szeretik a gyereküket meg ô az elsô? Ebbôl lesznek aztàn az egymàst megutàló ,àllandóan veszekedô hàzasok akiket a gyerek majd mndig hallgat aztan jàrhat akàr màr gyerekkènt pszichológushoz. Inkàbb külön igen, aztàn mèg mindenki lehet boldog, mèg mindig jobb a gyereknek is boldogabb szülôket làt maga körül mellesleg rengetegen a közös tulajdon, hàz, vàllalkozàs miatt együtt maradnak na ôket kell megnèzni mi lesz belôlük nem akik elvàlnak mert nem mûködött valami.
2020. okt. 31. 07:47
 59/107 anonim ***** válasza:
19%
51es na látod pont ez a probléma, a gyereked a legdrágább kincsed, a párodat meg csak szereted. Amúgy kb ahogy te is leírtad, azért van, hogy ne legyél egyedül. Hát én ilyen kapcsolatba soha az életbe nem mennék bele. És ezt mondom úgy, hogy a páromnak is van egy kislánya. És mégis mikor együtt vagyunk csillogó szemekkel néz rám és tudom, hogy boldog és nem csak azt várja, hogy végre mikor találkozhat megint a gyerekkel. Ez akkor most rossz szerinted? Kérdező, te meg hidd el jobban jártál. Amúgy meg azért ezt jelezném az anyánál vagy a gyámügyön, hogy úgy bízzák a pasira a gyereket is, hogy ha ellenkezni mer neki valaki akkor elszalad a keze...
2020. okt. 31. 08:13
 60/107 anonim ***** válasza:
100%

“ hogy a páromnak is van egy kislánya. És mégis mikor együtt vagyunk csillogó szemekkel néz rám és tudom, hogy boldog és nem csak azt várja, hogy végre mikor találkozhat megint a gyerekkel.”

Mibôl gondolod, hogy amikor a kesvesemmel vagyok èn nem rà gondolok hanem a lànyomra? Jesszusom....

Ne lègy naív, te sem gondolod komolyan ha olyan szituàció àllna fent akkor NEM a gyerekèt vàlasztanà hanem tèged??! Ringasd magad àlomvilàgba.

Ebbôl szàmomra az derült ki, hogy sajàt gyereked nincs, így èrdemben errôl vitatkoznunk a tovàbbiakban teljesen felesleges mert kb közöd nincs az egèszhez amirôl itt irnak fentebb is.

2020. okt. 31. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!