Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Azt mondta ma a párom,hogy én...

Azt mondta ma a párom,hogy én mindig hátrányban leszek a gyerekkel szemben és másodrangú. Ti ezt hogyan kezelnézek? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Első házasságából van egy gyereke. Ezeket a mondatokat rá értette. Én az új párja vagyok. Ráadásul a rokonaihoz mennek látogatóba, és azt mondta, én ne menjek, mert nekem nincs közöm oda,csak a gyerekének. Mintha belém rúgtak volna....
2020. okt. 29. 23:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/107 anonim ***** válasza:
36 és pont emiatt írta mindenki aki azt írta, hogy hagyja el a nőt. Ez nem a gyerekről szól. Ez a kapcsolat nem a gyerek mit gaz.
2020. okt. 30. 15:25
 42/107 anonim ***** válasza:
80%
Ez a mozaikosdi mindenképp problémás és valaki megszívja. Eleinte ugye az új nő, mert ott van apuci a kicsi gyermekével, mellette az ex is még jobban képben van, a nő meg kívülálló, az új punci. Majd idővel lehet hogy az új punciból új asszony lesz, közös gyerekekkel, új család. Na ott meg már az első gyerek lesz a kívülálló és kb csak vendég lesz az apjánál. Sajnos ez ilyen🤷‍♀️
2020. okt. 30. 15:40
 43/107 anonim ***** válasza:
60%
Ez a mozaikosdi mindenképp problémás és valaki megszívja. Eleinte ugye az új férfi, mert ott van anyuci a kicsi gyermekével, mellette az ex is még jobban képben van, a férfi meg kívülálló, az új kuki. Majd idővel lehet hogy az új kukiból új férj lesz, közös gyerekekkel, új család. Na ott meg már az első gyerek lesz a kívülálló és kb csak vendég lesz az anyjánál. Sajnos ez ilyen🤷‍♀️
2020. okt. 30. 16:21
 44/107 anonim ***** válasza:
Na mondjuk 43 ez hülyeség, mivel általában az anyjával el az első gyerek is az esetek 99%-ban nem lesz elhanyagolva az új gyerek miatt akit az anyja szul. Ez max akkor lehet igaz, amit írsz ha apánál van elhelyezve a gyerek.
2020. okt. 30. 16:33
 45/107 anonim ***** válasza:
67%
43as szerintem amúgy teljesen más a helyzet női meg férfi oldalról is. Azért akármennyire divat lett manapság a nagy egyenrangúság azt az egyet ne felejtsük el, hogy a nő hordja a testében azt a gyereket és ő szüli meg, majd ő van vele a legtöbbet amíg kicsi. Eleve az anya-gyermek kapcsolat sokkal erősebb, mint az apa-gyermek kapcsolat. És azt bírom a legjobban hogy többnyire a nők akarják megmondani hogy az elvált apáknak hogy kellene érezni, viselkedni, mikor sose voltak és lesznek vele egy cipőben
2020. okt. 30. 18:01
 46/107 anonim ***** válasza:
72%

"nők akarják megmondani hogy az elvált apáknak hogy kellene érezni, viselkedni, mikor sose voltak és lesznek vele egy cipőben"

Nem az a lènyeg, hogy fèrfi vagy nô , hanem hogy szülô mindkettô.

Ezek alapjàn te azt gondolod, hogy ha egy gyerek 10 èves koràban

elvàlik egy pàr az apja nem ugy szereti a gyereket mint az anyja ès a gyerek viszont ôt??

2020. okt. 30. 18:36
 47/107 anonim ***** válasza:
67%
46os ez sok mindentől függ. Mert pl ha a úgy válnak el, hogy a gyerek mondjuk 1 éves és utána havonta 2szer látja az apját és az anyjával él szerinted ugyanaz a kötődés van mindkét szülő felé és fordítva?
2020. okt. 30. 18:48
 48/107 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem amúgy itt attól is függ a férfi esetében mennyire szereti az új nőt és mennyire tervez vele komolyan. Pl én ismertem olyan apukát akinek mikor együtt volt egy nővel folyton lemondta a programokat a gyerekre hivatkozva meg mikor nála volt a gyerek azt mondta vele akar foglalkozni és ne menjen. Majd lett egy másik kapcsolata, ott már ha nála volt a gyerek akkor 3asban csináltak programokat és arra törekedett, hogy a gyerekkel is megszeressék egymást. Szóval ez az elvált apa témában sokszor nem azzal van a baj, hogy a férfinek van egy gyereke, mert normális esetben tud neki egyszerre fontos lenni a nő is meg a gyerek is. Ahol már az felmerül, hogy a gyerek a fontosabb, ott a nő akkor se rúghatna labdába ha a pasinak nem lenne gyereke. Pl hány olyan téma is van itt, hogy a pasinak fontosabb az anyja, a tesója, a kutyája... Itt ilyenkor sose azzal a 3. személlyel van a probléma, hanem magával a kapcsolattal
2020. okt. 30. 18:54
 49/107 anonim ***** válasza:
46 en mindig az anyámat szerettem jobban, de olyat is ismerek aki az apját. Szoval igen. Lehet.
2020. okt. 30. 18:57
 50/107 anonim ***** válasza:
69%
47! Nem, ilyen esetben nyilvàn nem, de az elözô kommentedben te sem írtàl konkrètan 1 èves gyerekrôl, hanem àltalànosítottàl. Azèrt írtam, hogy ez azèrt nem feltètlenül így van minden esetven.
2020. okt. 30. 19:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!