Azt mondta ma a párom,hogy én mindig hátrányban leszek a gyerekkel szemben és másodrangú. Ti ezt hogyan kezelnézek? Mi a véleményetek?
"leírta, hogy gyerekes pasival van együtt"
Hol írta le? Idéznéd?
Sehol nem írta le ki a nő és ki a férfi a történetben. Sőt, extrém esetben akár mindkettő lehet nő/férfi.
Az alapján írjunk bármit amit tudunk. Te és talán többen feltételeztek valamit ami vagy igaz vagy nem.
Amugy meg millió beírás van itt arról, hogy szülők elváltak, apuka kb le se szarja a gyerekét onnantól.
Mennek is a szép kommentek szar alak, szemetláda, link alak és társai. Itt fordítva van, de itt is van egy kettő akinek ez nem tetszik mert mi az hogy már a gyerek a fontos??!! Ki érti ezt...
Nyilvánvaló, hogy másod rendű de ezt kimondani nem illik.
Az viszont botrányos hogy nem mehetnek egymás rokonaihoz, sirjához.
Nem mentség, hogy nem ismerte. Én se ismertem egyik részről nagyszüleim mégis azóta is megyek évi néhányszor és jön feleségem és gyerekek is. Fordítva ugyanígy.
Mondjuk mi az a hagyományos család vagyunk. Szüleink se váltak, mi se fogunk.
16; akkor “neked kellett gyerekes nő, mit csodálkozol?”
Jobb?
A gyakorin az elvált gyerekes férfi mindig egy szemet, akkor is ha őt dobtak ki.
Orökké továbbra is minden eroforrasaval a volt nőjét és gyereket kell támogatnia.
Az új párkapcsolata mindig csak aktuális punci, aki örüljön hogy egyáltalán a második helyre jó, és egyébként lehetőleg segítsen a férfinak, hogy minden erőforrását a volt családjára fordithassa, hiszen minek kellett neki gyerekes férfi.
A gyakorin az elvált gyerekes nő mindig egy szemet, akkor is ha őt dobtak ki.
Orökké továbbra is minden eroforrasaval a volt férjét és gyereket kell támogatnia.
Az új párkapcsolata mindig csak aktuális kuki, aki örüljön hogy egyáltalán a második helyre jó, és egyébként lehetőleg segítsen a nőnek, hogy minden erőforrását a volt családjára fordithassa, hiszen minek kellett neki gyerekes nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!