Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Azt mondta ma a párom,hogy én...

Azt mondta ma a párom,hogy én mindig hátrányban leszek a gyerekkel szemben és másodrangú. Ti ezt hogyan kezelnézek? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Első házasságából van egy gyereke. Ezeket a mondatokat rá értette. Én az új párja vagyok. Ráadásul a rokonaihoz mennek látogatóba, és azt mondta, én ne menjek, mert nekem nincs közöm oda,csak a gyerekének. Mintha belém rúgtak volna....
2020. okt. 29. 23:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/107 anonim ***** válasza:
18%

"leírta, hogy gyerekes pasival van együtt"

Hol írta le? Idéznéd?

Sehol nem írta le ki a nő és ki a férfi a történetben. Sőt, extrém esetben akár mindkettő lehet nő/férfi.

Az alapján írjunk bármit amit tudunk. Te és talán többen feltételeztek valamit ami vagy igaz vagy nem.

2020. okt. 30. 13:10
 32/107 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó! Nem teljesen mindegy nő vagy férfi aki kiírta? A lényeg ugyanaz közölte vele, hogy a gyerek az első, legfontosabb. Ha nő mondja ha férfi.
2020. okt. 30. 13:22
 33/107 anonim ***** válasza:
73%

Amugy meg millió beírás van itt arról, hogy szülők elváltak, apuka kb le se szarja a gyerekét onnantól.

Mennek is a szép kommentek szar alak, szemetláda, link alak és társai. Itt fordítva van, de itt is van egy kettő akinek ez nem tetszik mert mi az hogy már a gyerek a fontos??!! Ki érti ezt...

2020. okt. 30. 13:27
 34/107 anonim ***** válasza:
19%
#32: de, teljesen mindegy, csak akkor miért kell úgy írni mintha apuka+gyerek és a nő írta a kérdést?? Ha teljesen mindegy akkor fogalmazzatok gender semlegesen ti is!
2020. okt. 30. 13:32
 35/107 anonim ***** válasza:
33 mert hat minden nézőpont kérdése. Ha nem foglalkozik a gyerekkel akkor anyuka szemmel szemet, ha a párjával nem foglalkozik akkor meg női szemmel szemet 🤷🏼‍♀️ Elég nehéz lehet egy egészséges egyensúlyt megteremteni na.
2020. okt. 30. 13:50
 36/107 anonim ***** válasza:
83%

Nyilvánvaló, hogy másod rendű de ezt kimondani nem illik.

Az viszont botrányos hogy nem mehetnek egymás rokonaihoz, sirjához.

Nem mentség, hogy nem ismerte. Én se ismertem egyik részről nagyszüleim mégis azóta is megyek évi néhányszor és jön feleségem és gyerekek is. Fordítva ugyanígy.

Mondjuk mi az a hagyományos család vagyunk. Szüleink se váltak, mi se fogunk.

2020. okt. 30. 14:21
 37/107 anonim ***** válasza:
36 és pont emiatt írta mindenki aki azt írta, hogy hagyja el a pasit. Ez nem a gyerekről szól. Ez a kapcsolat nem a gyerek mit gaz.
2020. okt. 30. 14:24
 38/107 anonim ***** válasza:

16; akkor “neked kellett gyerekes nő, mit csodálkozol?”

Jobb?

2020. okt. 30. 14:24
 39/107 anonim ***** válasza:
41%

A gyakorin az elvált gyerekes férfi mindig egy szemet, akkor is ha őt dobtak ki.

Orökké továbbra is minden eroforrasaval a volt nőjét és gyereket kell támogatnia.

Az új párkapcsolata mindig csak aktuális punci, aki örüljön hogy egyáltalán a második helyre jó, és egyébként lehetőleg segítsen a férfinak, hogy minden erőforrását a volt családjára fordithassa, hiszen minek kellett neki gyerekes férfi.

2020. okt. 30. 14:27
 40/107 anonim ***** válasza:
60%

A gyakorin az elvált gyerekes nő mindig egy szemet, akkor is ha őt dobtak ki.

Orökké továbbra is minden eroforrasaval a volt férjét és gyereket kell támogatnia.

Az új párkapcsolata mindig csak aktuális kuki, aki örüljön hogy egyáltalán a második helyre jó, és egyébként lehetőleg segítsen a nőnek, hogy minden erőforrását a volt családjára fordithassa, hiszen minek kellett neki gyerekes nő.

2020. okt. 30. 15:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!