Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Azt mondta ma a párom,hogy én...

Azt mondta ma a párom,hogy én mindig hátrányban leszek a gyerekkel szemben és másodrangú. Ti ezt hogyan kezelnézek? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Első házasságából van egy gyereke. Ezeket a mondatokat rá értette. Én az új párja vagyok. Ráadásul a rokonaihoz mennek látogatóba, és azt mondta, én ne menjek, mert nekem nincs közöm oda,csak a gyerekének. Mintha belém rúgtak volna....
2020. okt. 29. 23:32
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/107 A kérdező kommentje:
Szerettem volna,ha átölel az este. Szörnyen szükségem lenne egy kis ölelésre, szeretetre. Hátha... Mondom most úgysincs az itt a gyerek. Erre elfordul tőlem. Tapogattam,hogy forduljon felém,erre felpattant az ágyból hogy az isten verje beléd a f...t. nem tudok tőled aludni, takarodj. Bevett valami gyógyszert és vissza feküdt. Én kijöttem a nappaliba. Itt sírok mint egy kisgyerek, akit mindig csak bántanak. ☹️
2020. nov. 2. 01:04
 102/107 A kérdező kommentje:
Miert nem kapok senkitől szeretetet? Tényleg ezt érdemlem? Bármit megadnék neki,és akiket szeretek. Jó lelkű ember vagyok, segítek bárkinek,amiben csak tudok. Nem artok senkinek. Mégis egy emberi roncsnak érzem magam.
2020. nov. 2. 01:08
 103/107 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ha igaz ez a sztori, akkor nem értem miért nem tudod szimplán elfogadni, hogy ettől az embertől te ne várj semmit. Beteg az agya. Amúgy el tudom képzelni ahogy az elvált anyák kuncognak magukba a gép előtt milyen jól megszívtad, de én ilyen emberre a gyerekemet se bíznám szívesen az biztos
2020. nov. 2. 05:18
 104/107 A kérdező kommentje:
Azt mondta a gyereket kell szeretnie,vele kell foglalkoznia. Szerelmes a lányába. De ha az elején tudta,hogy egy nő szerelme nem elégíti őt ki,és nem tart rá igényt,akkor mi a fészkes fenéért jött velem össze?
2020. nov. 2. 16:28
 105/107 anonim ***** válasza:

104:Ezt most tényleg megkérdezed?

a. Veled tud szexelni.

b. Csicskáztat.

2020. nov. 2. 16:50
 106/107 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy?! Hagyd már ott a francba ba.ki. Már bocsánat.
2020. nov. 2. 16:52
 107/107 anonim ***** válasza:
83%

Nagyon sok eszed nincs, azt látjuk. Nyilván azért jött veled össze hogy legyen aki mos rá, főz rá, takarít és akit megdughat.

Egy olyan buta nőt keresett aki évekig tűri ezt a bánásmódot, és talált 🤷‍♀️

2020. nov. 2. 17:36
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!