Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Azt mondta ma a párom,hogy én...

Azt mondta ma a párom,hogy én mindig hátrányban leszek a gyerekkel szemben és másodrangú. Ti ezt hogyan kezelnézek? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Első házasságából van egy gyereke. Ezeket a mondatokat rá értette. Én az új párja vagyok. Ráadásul a rokonaihoz mennek látogatóba, és azt mondta, én ne menjek, mert nekem nincs közöm oda,csak a gyerekének. Mintha belém rúgtak volna....
2020. okt. 29. 23:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/107 anonim ***** válasza:
80%
Az hogy a gyerek az első az érthető és becsülendő. Azt is megértem hogy temetőbe nem akar vinni. Azt már kevésbé hogy rokonokhoz sem. Szerintem vagy túl friss még a kapcsolat neki ahhoz hogy jobban bevonjon az életébe vagy annyira inferior vagy számára hogy nem is veszi komolyan a kapcsolatotokat.
2020. okt. 30. 02:04
 12/107 anonim ***** válasza:
10%

Neked kellett gyerekes pasi...🤷‍♀️

Szóval nem értem, miért vagy meglepődve.

Ha ennyi nem elég indok arra, hogy elhagyd, akkor nem tudok mit mondani.

2020. okt. 30. 03:09
 13/107 anonim ***** válasza:
88%
Minden normális embernek a gyereke az első
2020. okt. 30. 04:09
 14/107 anonim ***** válasza:
80%

Kedves 10#

Bocsánat véletlen pontoztalak le, félre nyúltam 😬

Kedves kérdező!

Normális embernek a gyermeke lesz mindig is az első.

Szerintem az sem mindegy mióta vagytok együtt. Egy kapcsolat elején nyílván még semmi közöd a rokonaihoz.

2020. okt. 30. 05:51
 15/107 anonim ***** válasza:
27%

Hát ezért nem működnek a mozaikcsaladok.

Bocs de neki minek párkapcsolat , hogyha csak megalázza hogy ő csak második? Persze ehhez kell a másik fél is aki elfogadja hogy ő csak ennyit ér.

Nem, nem normális hogy a gyerek az elso, legfeljebb az elvaltaknal.

2020. okt. 30. 06:25
 16/107 anonim ***** válasza:
100%
#12: ez honnan derült ki, hogy gyerekes pasi? Lehet, hogy férfi írta a kérdést és gyerekes nő van.
2020. okt. 30. 08:36
 17/107 anonim ***** válasza:
72%

Látom megint itt van az elvált nők klubja😁 Mást nem tudnak hajtani, csak hogy a gyerek az első meg hogy minek kellett gyerekes pasi...

Egyébként ez nem hogy nem normális, hanem egyenesen megalázó. Nekem ilyet mondana valaki megmondanám, hogy akkor élje le az életét a gyerekkel és elhagynám. Ez meg hogy nincs közöd a rokonaihoz? Mi a párommal minden évben közösen megyünk az ő rokonaihoz és az enyémekhez a temetőbe, sőt közösen veszünk virágot, gyújtunk gyertyát, elvégre együtt akarjuk leélni az életünket, így rokonként kezeljük egymás elhunyt szeretteit, mégha nem is ismertük őket. Egyébként itt megjegyezném, hogy undorító sok ember amiket kommentelt. A mamám a papám halála után minden évben kiment a papám szülei sírjához is. Szerintetek ez szentségtörés? Vagy csak akkor számít selejtesnek a kapcsolat ha már van a pasinak gyereke, mert akkor örökre a gyerek anyjához tartozik vagy mi???

2020. okt. 30. 08:48
 18/107 A kérdező kommentje:
Három éve vágyunk együtt.
2020. okt. 30. 09:12
 19/107 A kérdező kommentje:
Kedves 18. Válaszoló. Egyet értek veled. Sajnos sokan lepontoznak téged,de szerintem igazad van.
2020. okt. 30. 09:15
 20/107 anonim ***** válasza:
29%

"Nekem ilyet mondana valaki megmondanám, hogy akkor élje le az életét a gyerekkel és elhagynám. "

Sokat nem vesztene veled a stilusod alapján.

Amugy meg itt mindenki arra gondolt, hogy ha ő az új párja, lehet friss a kapcsolat, nem írta mióta vannak együtt, már megbocsáss de ha neked van 1 hónapja kapcsolatod az már oly bensőséges lenne mint a nagymamád példája???? Értelmezz

2020. okt. 30. 09:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!