Azt mondta ma a párom,hogy én mindig hátrányban leszek a gyerekkel szemben és másodrangú. Ti ezt hogyan kezelnézek? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Első házasságából van egy gyereke. Ezeket a mondatokat rá értette. Én az új párja vagyok. Ráadásul a rokonaihoz mennek látogatóba, és azt mondta, én ne menjek, mert nekem nincs közöm oda,csak a gyerekének. Mintha belém rúgtak volna....2020. okt. 29. 23:32
91/107 anonim válasza:
Nem a gyerek a hibás. De miért tűröd? Miért nem váltasz? Most is csak sírni jöttél ide, meg állítólag ki vagy dobva de még mindig ott vagy.
Próbáltál már szakítani? Olyankor mi volt?
92/107 A kérdező kommentje:
Beteg vagyok. A gyerektől kaptuk el mindketten. Ő már javul. Nem mehetek a közelükbe. Minden ajtót becsuknak,hogy ne érintkezzenek velem a házban. A gyerek is ordít velem,hogy az apja takarítson el engem,nehogy ő újra beteg legyen. De betegen minek hozza ide hozzánk? Aztán úgy viselkednek velem,mint egy leírással.
2020. nov. 1. 14:44
93/107 anonim válasza:
Azért akik írták, hogy a gyerek nem hibás. Hát azért a helyedben mielőtt elmegyek annak is lekevernék egy maflást, hogy megtanulja hogy beszél egy felnőttel...
94/107 A kérdező kommentje:
*leprással
2020. nov. 1. 15:06
95/107 anonim válasza:
93: a szüleinek kéne egy maflás hogy mit neveltek a gyerekből, apukának meg még egyet mert tajparaszt.
96/107 A kérdező kommentje:
Az apjával kizavartak a hálóba,hogy "ott dögöljek" mert a gyerek szerint miattam nem jöhet legközelebb,mert az anyja fél,hogy hazaviszi a kovidot miattam. Haza vitte ma az apja. Azóta az apja azzal a játékkal játszik ész nélkül amivel a gyerek szokott amikor itt van. Nekem ez beteg.
2020. nov. 1. 23:07
97/107 A kérdező kommentje:
Alig tudok megmozdulni. Mindenem fáj. Csak egy zsebkendőt kértem,hogy hozzon. Azt mondta keljek fel es menjek el érte. Most ő nem ér rá.
2020. nov. 1. 23:08
98/107 anonim válasza:
De miért itt károgsz ahelyett hogy lelépnél?
Nem vagy valami okos, igaz?
99/107 anonim válasza:
Ha már ilyen tutin látod a helyzetet magadtól is: itt panaszkodsz ahelyett hogy elhagynád a francba...nem értelek
100/107 A kérdező kommentje:
Mert 1.5 múlva vezetem birtokba az új lakasomat. Addig itt kell maradnom.
2020. nov. 2. 00:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!