Megengednéd hogy a majdnem 16 éves lányod egy cigány fiúval járjon?
Semmi nincsen rendben.Nem értem miért írod ezt.
A barátomtól és a családjától soha egy rossz szót nem kaptam,anyuról ezt nem lehet elmondani.
Miért lenne minden rendben?
Szerintem azt kellene mérlegelned, hogy tiniszerelem, úgyis el fog múlni, és ha elmúlik, fájni fog. De ezért az egész családoddal nem veszhetsz össze. Ők mégiscsak a családod. Féltenek. Sok szerelem ment már tönkre a szülők ellenszenve miatt. Tudom, rossz érzés, de hosszú távon jobb, ha tudsz rájuk támaszkodni. Ezt mérlegeld.
Tegyük fel, tényleg elköltözöl hozzá, a családod összevész veled. 3 év után vége. Mit fogsz csinálni?
Végigolvasva a történetet... Érdekes... Magyar vérvonal bla bla bla.
Eléggé rasszista vagyok, van rá okom. Sok cigány lehúzott, sokan átvertek, megfenyegettek. Ettől függetlenül ismerek olyan cigányt, aki becsületes (mégha ez nagyon ritka is). DE VAN KÖZTÜK!! És gondolom a barátod is ilyen lehet (remélem nem csak a szerelem miatt írtad)
Az egész lényege, hogy ha a szülők nem fogadják el, és ilyeneket mondanak, akkor ez róluk (anyudról) szegénységi bizonyítvány. Ha nem ismeri a srácot, akkor csak kuss, aztán ha TÉNYLEG ISMERI akkor nyilatkozhat róla. Vannak roszabb FEHÉR emberek, mint NÉMELYIK CIGÁNY (a kivételeket tisztelni kell!) az arányok miatt alakultak ki az előítéletek... de ez csak egy átlag... van jobb is -roszabb is ennél. KITARTÁS veled vagyunk!
Köszi!
Igen,együtt vagyunk.:)És bodogok vagyunk,a nehézségek elennére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!