Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ezért feljelenthetem apámat?

Ezért feljelenthetem apámat?

Figyelt kérdés
A bátyám két hetet lógott az iskolából, az osztályfőnök telefonált a szüleimnek, hogy mi a szitu. Ráadásul az ellenőrzőbe sem írt be mindent: bukás, intő. A tesóm először letagadta, majd nagyon csúnyát mondott anyura. Apu nagyon dühös lett és felkapta az asztalról a favonalzót, amivel jól elfenekelte. Úgy gondolom, hogy rossz dolgot tett a bátyám, de nem így kellett volna megbüntetni. Eddig még sosem emelt kezet rá. A nagymamám korában szokták a gyereket verni, nem pedig manapság. Azt hittem, hogy ma már értelmesebbek a szülők.
2014. ápr. 23. 21:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 A kérdező kommentje:

Bocsánat, elírtam. 2 hét igazolatlan lett volna. Mindenképpen el kellett intézni, ezért nem bízták a bátyámra. Egy szülőnek azért szívesebben adnak utólag igazolást, bár így sem ment könnyen. Nem otthon volt. Elindult otthonról, mintha iskolába ment volna. Akkor feltűnt volna.

Valóban nem tudok még rendesen főzni. Nemrég kezdtem el tanulni. Nemhiszem, hogy ez az én koromban akkora ez probléma volna. Nem sokan tudunk főzni az osztályból.

Rendben van, bocsánatot kérünk és többet segítünk a házimunkában is. Köszi a tippet. Habár a bátyám már tegnap megtette. Én pedig csak annyit csináltam, hogy kifejeztem nemtetszésemet a verésről. Azt hittem, hogy nem csak én vagyok így ezzel. Nemrég láttam egy hasonló kérdést, ott elítélték még azt is, aki pofont ad a gyereknek.

2014. ápr. 24. 19:12
 42/73 anonim ***** válasza:
És miért kellett intézni? Mert különben kirúgták volna? És? Mehetett volna egy alja gyűjtőiskolába a kisebbségiek közé, ott megtanulta volna mi a rend.
2014. ápr. 24. 19:22
 43/73 anonim ***** válasza:
Kérdező, ez attól függ, hogyan mutattad ki, hogy nem tetszik ez a dolog. Ha pl így tetted volna: "Apa, szerintem nem kellett volna azért annyira megütnöd őt." Ez a normális.
2014. ápr. 24. 19:23
 44/73 anonim ***** válasza:

Kérdező, ahogy írod 13 évig normálisan tudtatok viselkedni, vagy legalábbis ha rosszat is tettetek elnézték nektek. Valószínű apukádnál most telt be a pohár, amit a testvéred művelt az már bőven nem a kicsit rosszalkodtam, ezért nem tévézhetek 3 napig kategória. Én sem mondom, hogy a verés a megoldás, de vannak olyan helyzetek, mint ez is, amikor egy jól irányzott "atyai pofon" kell ahhoz, hogy helyreálljon a rend.

Jogilag meg nem jelentheted fel, a szülőnek joga van testi fenyítést alkalmazni, amennyiben az nem éri el a könnyű testi sértést, a fenékre sózás ami általában egy gyorsan elmúló bőrpírral jár pedig nem az a kategória még.

2014. ápr. 24. 22:06
 45/73 anonim ***** válasza:
13%
27-es vagyok, a kisgyerekes anyuka. Elég szánalmas, hogy le lettem pontozva. Az pedig még szánalmasabb, amiket egyesek írtak. A kérdező esetében nem egy atyai pofonról, sima suhintásról van szó, hanem egy kiadós verésről, amihez még eszközt is használt. Milyen szülő az ilyen? Én sosem fogok kezet emelni a kisfiamra. Elítélem azt, aki csak így tud neveleni.
2014. ápr. 24. 22:30
 46/73 anonim ***** válasza:
21%
Az is dícséretes, hogy szerencsétlen kislánnyal szívóznak otthon, amikor ő volt az egyetlen, aki szólni mert a durvaságért. Ha már az anyuka erre képtelen volt. Fogadjunk, hogy még elégedetten végig is nézte.
2014. ápr. 24. 22:31
 47/73 anonim ***** válasza:

Ez neked verés??

Nagyon megérdemelte a tesód és ez nem verés a verés az amikor kékre-zöldre verik a gyereket rendszeresen ráadásul ok nélkül.Apád értelmes,látta,hogy a tesódnál más nem használ,hidd el ebből tanul.

2014. ápr. 25. 07:13
 48/73 anonim ***** válasza:
28%
Ha nem verés, akkor szerinted micsoda? Vonalzóval elverni egy gyereket csak simogatás? Szégyenek vagytok! Bezzeg egy másik topikban, hogy le lettek szólva, akik okkal megverik a gyereküket. Döntsétek már el, hogy mit pártoltok.
2014. ápr. 25. 08:59
 49/73 anonim ***** válasza:
Utolsó, te vagy a szégyen, aki a saját frusztrációját vetíti ki, és más véleményét képtelen elfogadni. Akkor fogadd örökbe ezeket az ikreket, lógjanak nálad két hétig, szidjanak, és a végén simizd meg a kis buksijukat, és emeld magad piedesztálra hogy húú de jó anya vagyok. Az nem lényeg hogy a gyerekem egy alja söpredék lesz de én legalább sosem ütöttem meg.
2014. ápr. 25. 09:44
 50/73 anonim ***** válasza:
Te vagy a szégyen,hogy gyereked van,mi lesz a gyerekedből gondolom a fegyelmezés szót sem ismered,olvasd már el egyszer elverte a fenekét az apja,ez nem verés,és joga van hozzá,és igenis van olyan gyerek akinek kell,majd ne sírjál ha a te gyereked ugyanezt csinálja mert sosem legyintettél rá amikor szükség lett volna rá,mert hú az verés...
2014. ápr. 25. 09:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!