Hogyan vegyem rá apámat?
fülbevalót szeretnék, de apám nem engedi merthogy neki nem tetszik-.-"
megmondtam neki hogy nem neki kell hogy tetsszen, de nem volt hajtható merthogy ő sok ökörséget eltűr de ilyet nem-.-"
Anyámmal beszélni se merek, mert ő sikítófrászt kapna az ötlettől xD
13/f
Ne is legyen fülbevalód, mert az vagy rajos vagy rockeres...És egyiket se szeretik a lányok:S
13L
Pedig jó lenne ha mindkét szülőddel megbeszélnéd, mert ha csak az egyik engedi meg, de a másik ellenzi, te pedig megcsináltatod abból állati nagy balhé lesz.
Képzeld csak el, hogy van egy gyereked aki a hátad mögött a pároddal szövetkezik ellened. Mindketten becsapnak. Neked sem esne jól.
elsőnek
Rocker vagyok bizony és egy csaj nem azért fog szeretni engem mert én rocker vagyok hanem egyéb tulajdonságok miatt-.-"
másodiknak
az oké hogy meg kéne mind2-vel beszélni de az a gáz hogy anyám olyan szinten maradi hogy már azért is minden második nap hisztizik hogy hosszú a hajam:s
Ameddig a föld kerek mindig lesznek rockerek! DE mivel a föld ovális jó lesz nekünk a metál is ;)
Na ez most csak eszembe jutott...szerintem se csináltass...mondjuk ha illik a stílusodhoz akkor oké de 1ébként......és mondjuk kérd ezt CSAK EZT szülinapodra v nemtom...sok sikert(vagy nexP)
hátde az még 5 évxD
az hosszú időxD
amúgysem ijen óriási bazi karikát akarok csak egy pici fekete alapon cannabis-os pöttyöt
Én, mint rocker azt mondom, hogy hallgass apádra és ne csináltass fülbevalót. Nem áll jól az egy fiúnak. INkább hordjál karkötőt vagy nyakláncot, de ez már túl feminin.
16/l
Szóval akkor nem fültágító meg ilyenek igaz,csak egy fekete pötty??
Szerintem abban semmi buzís sincs,egy nyaklánc sokkal buzísabb..
Főleg,hogy hosszú a hajad nem is fogják látni meg a fülbevalót,mondjuk 15-16 évesen megunod azt kiveszed és beforr a lyuk ennyi..nem olyan,mint a fültágító meg ilyenek..
Győzködd ameddig tudod,egyszer úgyis megunják nem?
Próbálj kopromiszumot kötni velük..
sok sikert.
14l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!