Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek valaha is ra...

Szerintetek valaha is ra fogom tudni venni anyamat meg apamat arra, hogy engedjek meg vegyem fel az emo stilust? Vannak otletek? (tobbi lent)

Figyelt kérdés
lecseszest nemkerek,hogy miert akarom ezt az utat valasztni csak adjatok otleteket,hogy vegyem ra oket.amugy azt is megmondom nem szeretnek karvagdalo emo lenni,hanemcsak normalis emo.azt a karvagdosast a mostani nemnormalis tizenevesek talaltak ki,es ezutjan elterjedt es a nagy baromsag.akkor otletek?
2011. jún. 6. 17:29
 1/2 anonim válasza:

A mostani nem normális tizenévesek találták ki? Te nem vagy az? Akkor miért kérsz engedélyt? Milyen a normális emo? Szerintem a szüleid nem akarnak egy emoval megjelenni az utcán, bármi, hogy tudják, hogy az ő gyerekük is ilyen divatmajom (ne haragudj, nem akarlak sértegetni). És amíg ők keresik meg rá a pénzt (gondolok itt a ruhákra), addig szerintem örülj. Ha már te, több eszed lesz annál, hogy felvegyed a stílust.

Tudom, nem a kérdésedre válaszoltam. Nem ismerem a szüleidet, nem tudom, hogy lehet puhítani őket, én nekik adok igazat. De egy példa: én inkább metálos vagyok, sötétvörös hajat akartam, fekete ruhákat. Nem nagyon lehetett, pláne a hajfestést. Felnőttem, tanulok, dolgozom!, a szülővárosomtól 200 kmre olyan vörös a hajszínem, amilyet én szeretnék, és max a véleményüket mondják el.

2011. jún. 6. 18:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Deitt nem vagyok divatmajom.ertsetek mar meg.igen vannaka zok is.de nemindenki.szoval van aki ,eg azts e tudja hogy mi az emo leyegben de annak allitja magat ez a divatmajom.de az aki fel is tudja ertekelni az eletet e=azegy kicsit kulonbozik.
2011. jún. 6. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!