Szerintetek valaha is ra fogom tudni venni anyamat meg apamat arra, hogy engedjek meg vegyem fel az emo stilust? Vannak otletek? (tobbi lent)
A mostani nem normális tizenévesek találták ki? Te nem vagy az? Akkor miért kérsz engedélyt? Milyen a normális emo? Szerintem a szüleid nem akarnak egy emoval megjelenni az utcán, bármi, hogy tudják, hogy az ő gyerekük is ilyen divatmajom (ne haragudj, nem akarlak sértegetni). És amíg ők keresik meg rá a pénzt (gondolok itt a ruhákra), addig szerintem örülj. Ha már te, több eszed lesz annál, hogy felvegyed a stílust.
Tudom, nem a kérdésedre válaszoltam. Nem ismerem a szüleidet, nem tudom, hogy lehet puhítani őket, én nekik adok igazat. De egy példa: én inkább metálos vagyok, sötétvörös hajat akartam, fekete ruhákat. Nem nagyon lehetett, pláne a hajfestést. Felnőttem, tanulok, dolgozom!, a szülővárosomtól 200 kmre olyan vörös a hajszínem, amilyet én szeretnék, és max a véleményüket mondják el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!