Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért utálják az emo stílust?

Miért utálják az emo stílust?

Figyelt kérdés
Rengeteg olyan barátom,barátnőm van,akik emo-k...Én nem látok benne semmit ami rossz lenne ( kivéve az öngyilkosságot),csak rosszul esik,hogy rengetegen utálják őket!Mindenki a külsőről ítél? :(
2010. júl. 20. 00:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Azért utálják őket,mert ez is csak egy divat.

Egy összelopkodott stílus.Már egy sima rockert is leemoznak.Vagy ha valakin csőgatya van tornacipővel már az is emo,és megértem azt aki utálja.Engem csupán azért emoztak le mert fufrum van(nem a szemembe lóg) és tessék mégis leemoztak. Szeretem a csőnadrágokat,legalább nem kell az alját az utcán végigsöpörni, na lám emiatt is leemoztak.A tornacipőről inkább ne is beszéljünk.

Meg még sok ismerősömet akik szintén nem emosok, azokat is leemozták pontosan ezek miatt.

Na akkor most hogy is van ez az egész emos(direkt s-el) divat?

A legtöbb meg vagdossa az ereit,a szemébe lóg a haja meg annyi sminket rak magára hogy kenni lehetne a falra-ezt senki sem szereti ezen nem tudom mit lehet szeretni ezen?:D Ja és írtó nagy pofájuk van(persze tiszt.kiv-nek) mindenkinek csak beszólogatnak legalábbis az én környezetemben-.-

Na de mindegy. Aki normális emo azzal nincs bajom.Márha van ilyen...

18L

2010. júl. 20. 00:39
 2/5 anonim válasza:
73%

Az emo mint olyan elvileg azt jelenti hogy nem nézik semmibe az életet, nem szeretik és nem akarnak élni, és azt h Ők különcok. ezzel csak két problémém van...

1: aki utálja és megveti az életet az miért is nevetgél a villamoson és miért van olyan jó kedvük??

2: azt mondják különcök.. stílus meg iylenek... nos az hogy egyformén öltözködsz több száz emberrel az nem különcködés,, hanem majmolás. És egyáltalán nem különlegesek.

Am én tornacipő fan vagyok és nem most kezdődött, engem is rendszeresen leemoznak... de ez engem nem érdekel az emberek sosen fogják felfogni hogy először meg kellene ismerni a másikat csak aztán itélkezni.

2010. júl. 20. 00:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mindig volt ilyen hülye, "lázadó stílus" a fiataloknak. Én pl. annakidején rocker voltam. Aztán kinőttem.

Akkor mi a baj az úgynevezett emo stílussal? Az, hogy kifejezetten életellenes hozzáállást sugall. Vagdosd az ereidet? Sírj, mert kegyetlen az élet?

Az elsőre azt mondom, hogy aki hülye, haljon meg. A másodikra azt, hogy hát az élet ilyen, ha nem állsz meg a talpadon, maximum egy nyamvadt b.uzi lehetsz, de az fix, hogy mindenki lábtörlőnek fog használni.

Ez éppolyan káros ideológia, mintha valaki drogfüggő lenne.

2010. júl. 20. 01:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Gratulálok...
2010. júl. 20. 01:34
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.. (:

Sajnos,mostmár mindenki a külsőről ítél...De majd csak beletörődök...

2010. júl. 20. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!