Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért változtatok sűrűn...

Miért változtatok sűrűn stílust? Más is így van vele?

Figyelt kérdés

Anyukám és a barátnője már 4-5évesen elkezdtek koncertekre hurcolászni. Imádtam a rockot és 12éves koromig fenékig érő hajam volt... Aztán jött a techno/disco korszakom egy fiú miatt, aki nagyívben leszart.(végülis mit is várhattam volna el 12évesen egy 17éves csávótól?:'D)

Levágattam a hajam amit rettenetesen bánok és a mai napig nem tudom magamnak megbocsájtani :(

Elkezdtem vasalni, töredezett, nem nőtt vissza... Pedig lett volna rá ideje :(

Aztán jött a repperkedés 4évig. Csini színes cuccok playboymánia... Elééég!! : D

Ismét rocker lettem ... mert én ugy érzem rockernek születtem.. Leszarom, hogy mit ugatnak az emberek, hogy ezzel baszod el a szép alakodat meg a csinos pofidat...nem érdekel, rockernek születtem. =D

Remélem nem fogom már leváltani ezt a stílust, de minden csaj haverom ugy néz rám mintha sose ismert volna.

Írjatok...Ti is voltatok ilyen helyzetbe, hogy állandóan változtattatok?

2010. aug. 6. 11:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Végülis a tinikor arról szól, hogy kipróbálsz dologkat, keresed a stílusodat. Én 13 éves korom óta rocker vagyok, nem voltam közben repper, diszkós.

De te tudod eldönteni, hogy hogy érzed magad különböző stílusokban.

2010. aug. 6. 12:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Attól, hogy rocker vagy, nem kell úgy öltözni!

Egyébként én 18 éves vagyok és végig "repper" voltam. Nem öltözök úgy, és nem csak reppet hallgatok.

2010. aug. 6. 13:20
 3/3 A kérdező kommentje:

De én imádok ugy öltözködni és imádom a rockeres cuccokat...

Ezért fikáznak...ÉN DÖNTÖM EL,HOGY MIKÉPP ÖLTÖZKÖDÖM.. : D

2010. aug. 7. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!