Miért változtatok sűrűn stílust? Más is így van vele?
Anyukám és a barátnője már 4-5évesen elkezdtek koncertekre hurcolászni. Imádtam a rockot és 12éves koromig fenékig érő hajam volt... Aztán jött a techno/disco korszakom egy fiú miatt, aki nagyívben leszart.(végülis mit is várhattam volna el 12évesen egy 17éves csávótól?:'D)
Levágattam a hajam amit rettenetesen bánok és a mai napig nem tudom magamnak megbocsájtani :(
Elkezdtem vasalni, töredezett, nem nőtt vissza... Pedig lett volna rá ideje :(
Aztán jött a repperkedés 4évig. Csini színes cuccok playboymánia... Elééég!! : D
Ismét rocker lettem ... mert én ugy érzem rockernek születtem.. Leszarom, hogy mit ugatnak az emberek, hogy ezzel baszod el a szép alakodat meg a csinos pofidat...nem érdekel, rockernek születtem. =D
Remélem nem fogom már leváltani ezt a stílust, de minden csaj haverom ugy néz rám mintha sose ismert volna.
Írjatok...Ti is voltatok ilyen helyzetbe, hogy állandóan változtattatok?
Végülis a tinikor arról szól, hogy kipróbálsz dologkat, keresed a stílusodat. Én 13 éves korom óta rocker vagyok, nem voltam közben repper, diszkós.
De te tudod eldönteni, hogy hogy érzed magad különböző stílusokban.
Attól, hogy rocker vagy, nem kell úgy öltözni!
Egyébként én 18 éves vagyok és végig "repper" voltam. Nem öltözök úgy, és nem csak reppet hallgatok.
De én imádok ugy öltözködni és imádom a rockeres cuccokat...
Ezért fikáznak...ÉN DÖNTÖM EL,HOGY MIKÉPP ÖLTÖZKÖDÖM.. : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!