Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá anyámat meg...

Hogy vegyem rá anyámat meg apámat hogy megengedjék hogy leszívassam a tarajom szőkére?

Figyelt kérdés
fiu vagyok . anyámat meg apámat hogy vegyem rá hogy engedjék meg hogy leszívassam a tarajom szőkére ? sok sok tanácsot várok . légyszives írjatok
2010. júl. 31. 19:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Te nagyon kemenyen lazadsz hallod!
2010. júl. 31. 19:07
 2/12 A kérdező kommentje:
mé ? lázadni lázadok mivel anarchy punk vagyok . de nemezvolt a kérdés.
2010. júl. 31. 19:09
 3/12 A kérdező kommentje:
fiu vagyok . anyámat meg apámat hogyvegyem rá hogy engedjék meg hogy leszívassam a tarajom szőkére ? sok sok tanácsot várok . légyszives írjatok
2010. júl. 31. 19:09
 4/12 anonim ***** válasza:
Anyáddal próbálj beszélni, páddal nem tudom mit lehetne kezdeni...
2010. júl. 31. 19:15
 5/12 A kérdező kommentje:
kössz a választ . még várok válaszokat
2010. júl. 31. 19:17
 6/12 anonim ***** válasza:

Beszéld meg velük, hogy még mindig jobb, ha most csinálsz ilyeneket, mint majd 30 évesen...

Kamasz korban kell az ilyeneken túlesni.

Mond meg nekik, hogy Én lány vagyok, mégis volt piros tarajam meg már az Isten tudja, hogy néztem ki kamasz koromban, még is leérettségiztem, dolgozom, van szakmám és nem züllöttem el:)

Csak normális hangnembem, ne flegmán add elő Nekik.

Ha hízelegve mondod anyukádnak, hogy "naaaaa:)", csak megengedi:)

24/L

2010. júl. 31. 19:25
 7/12 A kérdező kommentje:
az nemhasznált. még várok válaszokat
2010. júl. 31. 19:28
 8/12 anonim ***** válasza:
Csináltasd meg sutyiban!
2010. júl. 31. 19:36
 9/12 A kérdező kommentje:
dehogy csinálom hazamegyek osz apán levágja a tarajom azt nemakarom . még várok válaszokat
2010. júl. 31. 19:40
 10/12 anonim ***** válasza:
Há bakker bészarsz tőled érted-eeee?Tarajad lehet,de nem sziathatod le szőkére milyen dolog ez már,ha nekem fiam lenne előbb engedném meg neki,hogy leszivassa,minthogy taraja legyen.Ha akkora lázadó lennék,mint amekkora vagy .... voltam én simán megcsinálnám azt kész.Amúgy kúúl a taraj ... hajrá.Csináld meg azt megszokják.Ha nem ... költözhetsz hozzám xD.
2010. júl. 31. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!