Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy győzzem meg a szüleimet,...

Hogy győzzem meg a szüleimet, hogy megengedjék?

Figyelt kérdés

Ki szeretném szedetni a szemöldököm, de nem olyan extra vékonyra, hanem normálisra, mert most nagyon vastag. :S De anyukám nem engedi meg, azt mondja, majd pár év múlva. Egyszerűen nem érti, hogy én most szégyellek kimenni vele az utcára. Szerintetek hogyan győzzem meg? Nem akarok elmenni a tudta nélkül, mert tudom, hogy rosszul esne neki, és nem szeretném megbántani.

Lécig, segítsetek! Előre is köszönöm!

2010. júl. 16. 19:57
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
14/L vagyok.
2010. júl. 16. 20:07
 2/19 anonim ***** válasza:
Szerintem először kérdezd meg hogy anyudnak mikor volt először kiszedve
2010. júl. 16. 20:09
 3/19 A kérdező kommentje:
Soha nem volt neki kiszedetve. Nem az ő szemöldökét örököltem. :S Neki szép szemöldöke van, és egyáltalán nem vastag.
2010. júl. 16. 20:10
 4/19 anonim ***** válasza:
Mond neki, h ilyen korba már kezdik szedni és nem érzed igy jol magad.
2010. júl. 16. 20:16
 5/19 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem próbáld elmagyarázni neki hogy neki sose volt ezzel problámája ezért nem tudja megérteni a te helyzetedet és képzelje el hogy mi lenne ha mondjuk ő nem változtathatna meg valamit a saját testén ami őt zavarja mert megtiltják neki ez a te tested és nem az övé
2010. júl. 16. 20:18
 6/19 anonim ***** válasza:

Az én anyukám sem engedi meg, hogy kiszedessem. Kb meggyőzhetetlen, hiába mondom neki , hogy már az összes osztálytársamnak ki van szedve,ő azt mondja, hogy akkor is túl korai még és, hogy ráérek 18 évesen kiszedetni. :/

14/L

2010. júl. 16. 20:21
 7/19 anonim ***** válasza:
de ez hülyeség hogy nem engedik meg hisz attól mert kiszedeted még semmi bajod nem lesz ha 18 évesen szedeted ki akkor is ugyanolyan gyorsan fog visszanőni és egy arc sokkal szemm kiszedett szemöldökkel mint egy nagy bozontossal
2010. júl. 16. 20:24
 8/19 anonim ***** válasza:
-mm +bb
2010. júl. 16. 20:24
 9/19 anonim ***** válasza:
én járok kozmetikushoz sőt anyu mondta hogy lassan már lehet járni :) mond meg neki hogy te így rosszul érzed magad... meg minden ismerősöd kiszedeti akinek csunya
2010. júl. 16. 20:25
 10/19 A kérdező kommentje:
Utolsó, akkor egy cipőbe járunk. Sajnos... Az előzőeknek pedig köszönöm a válaszokat, de már megpróbáltam neki elmondani, hogy nekem kellemetlen, de ő egyre csak azt hajtsa, hogy: "Nem, akiknek ki van szedve azoknak mind csúf, nem fogom megengedni! Pedig egyáltalán nincsen igaza. Szerintem az enyém csúf, ilyen vastagon, és sajnos középen kicsit össze is van már nőve. Ha nem kellene minden nap ételt vigyek neki a munkahelyére, a város másik végébe, legszívesebben emberek közé se mennék! Úgy érzem - amellett, hoyg ronda - még ápolatlanságról is árulkodik, pedig én odafigyelek arra, hogy ápolt legyek.
2010. júl. 16. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!