Szeretnék egy 5mm-es fültágítót! Hogy vegyem rá a szüleimet hogy megengedjék? Bőv. Lent.
15 éves fiú vagyok
a tanulás kilőve mert kitűnő vagyok mindenből
NEM SZERETNÉK KIOKTATÁST HOGY RONDA MEG ILYENEK(sokszor átgondoltam)
5mmes nem nagy,szinte nem is látszik,úgyhogy ezzel talán érvelhetnél;)
ha kitűnő vagy hivatkozhatnál rra is hogy jól tanulsz és esetleg megengedhetnék.
Szerintem félnek, hogy 30 éves korodra megbánod és ez majd korlátozza a karrieredet. Magyarázd el nekik, hogy létezik egy nagyon egyszerű műtét amivel vissza lehet állítani az egészet ha később megbánnád. A mai fiatal srácok jó részének van valamien piercingje, szóval nem gondolom, hogy a későbbiekben komoly attrocitás érne emiatt melóban. A suliban a leb.zizás veszélye megvan, remélem a környezeted kinőtt ebből a gyerekes stádiumból. Egyetemen már egész biztos békén hagynak.
Én kb egy évvel előbb szóltam, hogy ilyen és ilyen pc-t szeretnék, ami ezzel és ezzel jár, magamnak fizetem, nem tetkó szóval bármikor vissza lehet csinálni. Nézz utánna, legyenek biztos információid. Ha semmiképp nem engedik, megvárod amíg leszel 18, akkor megcsináltathatod nélkülük is.
csináld meg. -.-'
eleinte nekem se tudtak róla, most meg 12-es :D
köszönöm a válaszokat de ezekkel már próbálkoztam és nem jöttek be=/
am úgy tudom h 18éves kor alatt csak szülői engedéllyel lehet piercinget csináltatni=(
Ezt nem pc-s csinálja meg, hanem te tágítod folyamatosan magadnak. Nekem is volt 6 mm-es. Ari volt nagyon, csak meguntam, és kivettem. Amúgy Ha kiveszed sem lesz ronda a helye, mert össze fog nőni. Nekem már egyáltalán nem látszik, hogy volt tágesz a fülemben :).
16L
nekem lassan 1 éve van,és anyum még mindig nem tud róla...vannak olyan boltok ahol direkt kapni olyat amit csak bele nyomsz a füledbe..annyira nem drága,és nem is fáj ha fokozatosan növeled..egyszerre nagyot ne gyömöszölj bele,oszt.társam 1 nap beletette az 5mm-set,és begyulladt neki.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!