Hogy győzzem meg a szüleimet, hogy megengedjék?
Ki szeretném szedetni a szemöldököm, de nem olyan extra vékonyra, hanem normálisra, mert most nagyon vastag. :S De anyukám nem engedi meg, azt mondja, majd pár év múlva. Egyszerűen nem érti, hogy én most szégyellek kimenni vele az utcára. Szerintetek hogyan győzzem meg? Nem akarok elmenni a tudta nélkül, mert tudom, hogy rosszul esne neki, és nem szeretném megbántani.
Lécig, segítsetek! Előre is köszönöm!
Őszintén szólva félek, hogy megbüntet. :S Már mint, nem hogy megver, hanem eltilt valami olyasmitől, ami fontos nekem... És másrészről nem akarom megbántani.
Kép: [link]
nekem a hajszinezőt nem akarta engedni(17 éves vagyokXD) de addig hajtogattam neki,meg mutogattam a képeket,h belement próba szinten és mostmár ő kérdezi,h mikor szinezzük be megint:D
szerintem a kitartás a kulcs,előbb utóbb megunja
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Rendszeresen felhozom a témát, de egyelőre még nem engedett egy csöppet sem. :S
Utolsó, ilyet se mondtak még nekem... :P De jól esett, köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!