Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy győzzem meg a szüleimet,...

Hogy győzzem meg a szüleimet, hogy megengedjék?

Figyelt kérdés

Ki szeretném szedetni a szemöldököm, de nem olyan extra vékonyra, hanem normálisra, mert most nagyon vastag. :S De anyukám nem engedi meg, azt mondja, majd pár év múlva. Egyszerűen nem érti, hogy én most szégyellek kimenni vele az utcára. Szerintetek hogyan győzzem meg? Nem akarok elmenni a tudta nélkül, mert tudom, hogy rosszul esne neki, és nem szeretném megbántani.

Lécig, segítsetek! Előre is köszönöm!

2010. júl. 16. 19:57
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Mire megírtam a választ, arra már válaszoltak még páran, bocsi. :)
2010. júl. 16. 20:28
 12/19 anonim ***** válasza:
linkelsz képet a szemöldöködről hátha nem is oylan vészes (:
2010. júl. 16. 20:29
 13/19 anonim ***** válasza:
A szemöldökgyanta párszáz forint. Zsebpénzed biztos van. Egyik délután szaladj be egy kozmetikushoz, és kérd meg, hogy gyantázza ki szépre a szemöldöködet. Ezután anyukád úgysem tud mit csinálni vele, és biztos látja majd, hogy szép lett, nem hülyeséget csináltál, max csak azért fog haragudni, hogy a háta mögött csináltál valamit, amit nem engedne. De egy szemöldökszedés nem akkora bűn... Szerintem... :)
2010. júl. 16. 20:29
 14/19 A kérdező kommentje:

Őszintén szólva félek, hogy megbüntet. :S Már mint, nem hogy megver, hanem eltilt valami olyasmitől, ami fontos nekem... És másrészről nem akarom megbántani.

Kép: [link]

2010. júl. 16. 20:36
 15/19 anonim ***** válasza:
Pedig szép arcod van és a szemöldöködet nagyon szép ívűre kilehetne szedni mert van akinek nem így nő és abból formát kell csinálni de a tiédből nagyon szépre meglehetne csinálni
2010. júl. 16. 20:41
 16/19 anonim ***** válasza:

nekem a hajszinezőt nem akarta engedni(17 éves vagyokXD) de addig hajtogattam neki,meg mutogattam a képeket,h belement próba szinten és mostmár ő kérdezi,h mikor szinezzük be megint:D

szerintem a kitartás a kulcs,előbb utóbb megunja

2010. júl. 16. 20:46
 17/19 anonim ***** válasza:
Én a helyedben kiszedetném titokban. Egy-két napig duzzog, aztán megbékél. Úgysem tud utána már mit csinálni.
2010. júl. 16. 22:04
 18/19 anonim ***** válasza:
Nagyon aranyos lány vagy! Kár, hogy nem egy korosztályba tartozunk, különben tuti ajánlanék egy randit :)
2010. júl. 16. 22:22
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Rendszeresen felhozom a témát, de egyelőre még nem engedett egy csöppet sem. :S

Utolsó, ilyet se mondtak még nekem... :P De jól esett, köszi.

2010. júl. 18. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!