Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan vegyem rá szüleimet h...

Hogyan vegyem rá szüleimet h megengedjék az ajakpct?

Figyelt kérdés
már van 1 ajak pc m de a másik oldalra is szeretnék mert annyira tetszik h az eszméletlen mondtam neki azt h jól fogok tanulni de azt mondta h több nincs=S de én akarok ááááá segícstekk pls
2009. aug. 29. 19:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
38%
Hát gyönyörűen fogsz kinézni az biztos...
2009. aug. 29. 19:55
 2/12 anonim ***** válasza:
69%

megcsináltatod. ha már megvan ugysem vetethetik ki. =)

nekem 2ajak és 1 orrpc-m van, most jön a dupla monroe. =)

2009. aug. 29. 20:13
 3/12 anonim ***** válasza:
69%

csatlakozom az előző válaszolóhoz!!

Elmész

Megcsináltatod

Utána már úgysem fogják kivetetni!

Nekem van 8 fülbevalóm + 1 ajak pc-m

és mindegyiket úgy csináltattam h nem tudták otthon!

2009. aug. 29. 22:15
 4/12 anonim ***** válasza:
énis így csináltam .. csak magamnak átszurtam az ajak pc-met.. de anyámék elkezdtek sírni hogy mekkora egy csalódás vok.. és ezért kivettem .. a papám meg csípőfogóval rászorította a golyókat hogy vissza se tudjam tenni .. mondjuk sztem addigra már befort az egész..
2009. aug. 31. 18:29
 5/12 A kérdező kommentje:
uhh hát más megoldást nem tudtok ajánlani? 16 vagyok és egy kicsit tartok lehet utánna nem engednének sehova vagy nem tom=S
2009. szept. 1. 13:35
 6/12 anonim ***** válasza:

előttemlévő; én amikor a hajam festettem be, akkor sírt anyum és mondta hogy csalódott bennem. azóta fél év telt el, megbékélt...

kérdező: snakebites-t akarsz?:) ugyanez van itt is, de nekem még 1 pc-m sincs! (14/L...:D) hát kedveskedj anyukádnak.. az a baj hogy nekem ugyanez a problémám, én se tudok sokat mondani =S

2009. szept. 2. 18:49
 7/12 A kérdező kommentje:
jah jah snakebites-t szeretnék már sokszor próbálkoztam de mindig nem a válaszXD help!!!!
2009. szept. 3. 15:57
 8/12 anonim válasza:
nagy korodban örülni fogsz majd hogy nem engedték hogy átlyuggasd magad.
2009. okt. 5. 17:04
 9/12 anonim ***** válasza:
nekem még nincsen pc-m..de ráwedtem anyámat h ha elballagok kapok egyet és a hajfestést is megengedte.úgy wedtem rá h jawítok segítek a házimunkában satöbö.többször kellett puhítgatnom de sikerült:) lesz pc-m és anyám is beallotta h teccikneki is csak ő nem csináltatna magának--
2009. okt. 30. 14:19
 10/12 anonim ***** válasza:

nekemis az van :)

de én ugy csinálom hogy a régit,ami már kb 1 éve megvan azt kiveszem itthon,és akkor is csak az uj van bent..

mikor anyunak feltünt hogy a másik oldalon van azt montam,beforrt a másik oldalon és ujraszurtam :D

füzögesd azért,hátha :)

2009. dec. 25. 02:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!