Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ezért feljelenthetem apámat?

Ezért feljelenthetem apámat?

Figyelt kérdés
A bátyám két hetet lógott az iskolából, az osztályfőnök telefonált a szüleimnek, hogy mi a szitu. Ráadásul az ellenőrzőbe sem írt be mindent: bukás, intő. A tesóm először letagadta, majd nagyon csúnyát mondott anyura. Apu nagyon dühös lett és felkapta az asztalról a favonalzót, amivel jól elfenekelte. Úgy gondolom, hogy rossz dolgot tett a bátyám, de nem így kellett volna megbüntetni. Eddig még sosem emelt kezet rá. A nagymamám korában szokták a gyereket verni, nem pedig manapság. Azt hittem, hogy ma már értelmesebbek a szülők.
2014. ápr. 23. 21:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
88%
Egy 13 éves takony főleg szégyelje magát. A lógásért és a durva feleselésért is. Te pedig azért, amiért így vélekedsz apádról.
2014. ápr. 23. 21:57
 12/73 anonim ***** válasza:
95%

2. Válaszoló vagyok

Én 14 éves vagyok...

Én nem vagyok az erőszak híve(ilyen témában), de a bátyád nagyon rossz dolgot csinált. Megérdemelte, és kész. Hidd el, ha kapna 2 hét tv eltiltást, stb. nem hatna.

Neked is kijárna ezért a kérdésért.

2014. ápr. 23. 21:57
 13/73 anonim ***** válasza:
95%

egy újabb provokatív kérdés,ugye kedves kérdező?

menj jelentsd fel apádat, és ha majd nem lesz aki pénzt keressen és vigyen haza akkor is jusson eszedbe mit is tettél

és amikor a kedves bátyád drogos, alkoholista bűnöző lesz, jusson az is eszedbe hogy te nem hagytad hogy meg legyetek nevelve,és persze akkor is majd apádat és anyádat hibáztasd hogy milyen iszonyat rossz szülők is voltak

2014. ápr. 23. 22:00
 14/73 anonim ***** válasza:
93%

Te milyen büntetést szabnál ki rá? Abból amit írtál, számomra az jön le, hogy nem fogtak titeket elég szigorúan. Nem csak simán rossz dolgot tett, de úgy teszi tönkre az életét, ahogy akarja. Nyilván Édesapátok azért lett ilyen mérges, mert ezt nem szeretné. A szülők értelmesek, csak a kiskamaszok hiszik azt, hogy már mindent tudnak a világról.

Nem is értem, hogy jut eszedbe ilyen marhaság, hogy feljelented. És utána hogyan tovább? Állami gondozás? Szétzúznád a családod?

Egy nem gyerekverő szülő.

2014. ápr. 23. 22:03
 15/73 anonim ***** válasza:
74%
különben sem divat már a favonalzó, ma már a műanyag a menő
2014. ápr. 23. 22:03
 16/73 anonim ***** válasza:
71%

Kinézem, hogy nem provokatív kérdés. Sajnos ismerettségi körömben is vannak ilyen elkényeztetett, ostoba gyerekek. Anyja pofonvágta és már jelenteni akarta. Abba persze nem gondolt bele, hogy utána ki tartja el. Végülis logikus. Bajba is azért kerülnek az ilyenek, mert nem tudnak logikusan, hosszabb távon gondolkodni.

Szerintem is ciki a favonalzó. Egy fekete, vastag bőröv trendibb lett volna.

2014. ápr. 23. 22:08
 17/73 anonim ***** válasza:
15%

"Egy nem gyerekverő szülő."

Akkor a favonalzó magától verte el szerencsétlen gyereket?

Nem értem, hogy foghatjátok egy ilyen "szülőnek" a pártját. Ez titeket minősít. Meg lehetett volna oldani emberségesebb módszerrel is, nem kellett volna rögtön ütni. Gondolom így egyszerűbb volt a kedves apukának. Rosszat csinál a gyerek, hát akkor vegyük elő a vonalzót, szíjat, pálcát, stb., ahelyett hogy neveltük volna.

Nem tudnám elképzelni, hogy valaha is kezet emelnék az én kis manócskámra, pedig már most 2 évesen is nagy huncut.

2014. ápr. 23. 22:21
 18/73 anonim ***** válasza:
82%
"Azt hittem, hogy ma már értelmesebbek a szülők." Hát ezen jót nevettem. A gyerekeknek pedig ma már nincsenek kötelességeik, csak jogaik. Mégis mit vártál, mit tegyen apád? Amikor én 13 éves voltam az iskola legrosszabb gyereke sem merte megtenni, hogy két hétig lógjon az iskolából. Az meg még külön vicc lett volna, hogy feljelenti a szüleit, azért mert elverték. Te meg szó nélkül eltűrted, hogy az anyukátokra csúnyát mondjon. Te is szép kis alak vagy. Ezért a kérdésért neked kellene a verés párját kapnod.
2014. ápr. 23. 23:01
 19/73 anonim ***** válasza:
93%
Ez volt az első eset? Ha igen, semmi okotok felháborodni. Megérdemelte amit kapott.
2014. ápr. 23. 23:12
 20/73 anonim ***** válasza:
73%
Megérdemelte tesód! Először is még ha "el is nézném" neki a lógást,de a saját anyjára hogy mondhat,egy gyerek csúnyát?! Gondolkozz már hülyegyerek!:) A SAJÁT apádat akarod feljelenteni,mert egyszer az életben JOGOSAN megütötte a tesód?! tiszta szégyen vagy! :D 14/L
2014. ápr. 23. 23:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!