Ezért feljelenthetem apámat?
2. Válaszoló vagyok
Én 14 éves vagyok...
Én nem vagyok az erőszak híve(ilyen témában), de a bátyád nagyon rossz dolgot csinált. Megérdemelte, és kész. Hidd el, ha kapna 2 hét tv eltiltást, stb. nem hatna.
Neked is kijárna ezért a kérdésért.
egy újabb provokatív kérdés,ugye kedves kérdező?
menj jelentsd fel apádat, és ha majd nem lesz aki pénzt keressen és vigyen haza akkor is jusson eszedbe mit is tettél
és amikor a kedves bátyád drogos, alkoholista bűnöző lesz, jusson az is eszedbe hogy te nem hagytad hogy meg legyetek nevelve,és persze akkor is majd apádat és anyádat hibáztasd hogy milyen iszonyat rossz szülők is voltak
Te milyen büntetést szabnál ki rá? Abból amit írtál, számomra az jön le, hogy nem fogtak titeket elég szigorúan. Nem csak simán rossz dolgot tett, de úgy teszi tönkre az életét, ahogy akarja. Nyilván Édesapátok azért lett ilyen mérges, mert ezt nem szeretné. A szülők értelmesek, csak a kiskamaszok hiszik azt, hogy már mindent tudnak a világról.
Nem is értem, hogy jut eszedbe ilyen marhaság, hogy feljelented. És utána hogyan tovább? Állami gondozás? Szétzúznád a családod?
Egy nem gyerekverő szülő.
Kinézem, hogy nem provokatív kérdés. Sajnos ismerettségi körömben is vannak ilyen elkényeztetett, ostoba gyerekek. Anyja pofonvágta és már jelenteni akarta. Abba persze nem gondolt bele, hogy utána ki tartja el. Végülis logikus. Bajba is azért kerülnek az ilyenek, mert nem tudnak logikusan, hosszabb távon gondolkodni.
Szerintem is ciki a favonalzó. Egy fekete, vastag bőröv trendibb lett volna.
"Egy nem gyerekverő szülő."
Akkor a favonalzó magától verte el szerencsétlen gyereket?
Nem értem, hogy foghatjátok egy ilyen "szülőnek" a pártját. Ez titeket minősít. Meg lehetett volna oldani emberségesebb módszerrel is, nem kellett volna rögtön ütni. Gondolom így egyszerűbb volt a kedves apukának. Rosszat csinál a gyerek, hát akkor vegyük elő a vonalzót, szíjat, pálcát, stb., ahelyett hogy neveltük volna.
Nem tudnám elképzelni, hogy valaha is kezet emelnék az én kis manócskámra, pedig már most 2 évesen is nagy huncut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!