Mit szóltok ehhez? Nem tudom mit tehetnék de változtatni akarok ezen? Hogy győzhetném meg apámat?
Nekem más a véleményem, mint az előttem szólóknak.
Mindig is lesznek szegények és mindig is lesznek gazdagok, amíg világ a világ. A gazdagok hiába segítenek a szegényeken, az összes szegényt segíteni nem tudják. Fogadd el a helyzetet, hogy ti az átlagnál jobban éltek!
A legjobb dolog valóban az adakozás! Nekünk, ha lenne olyan sok pénzünk, hogy megtehetnénk megtennénk. De mindenképpen megkeresnék egy rászoruló pl kórházat, beszélnék az igazgatóval, hogy mire van szükségük, ezt segítenék beszerezni (pl eszköz). Ha pénzt adsz csak úgy, az elfolyik, viszont ha hasznos tárgyat adsz, azzal tudsz igazán segíteni.
Édesapádnak, ha ennyi felesleges pénze van, jótékonykodjon!!!
14 évesen szerintem nem normális ez amit te kapsz, akármennyire is sok pénzetek van, így nincs semmi célod, mivel minden az öledbe hullik.
Ha ő nem akar jótékonykodni, esetleg megteheted, hogy te bevásárolsz, már akár ha veszel pár játékot, és beviszed egy kórház gyerekosztályára, az is szép gesztus, de ennyiből, akár már gépeket is vehetnétek, stb.
Ez a baj, ne vedd sértésnek, hogy inkább téged teletöm hasztalan dolgokkal, ahelyett, hogy másokon segítene.
Apukád nagyon szeret téged és mindent meg akar adni. Szerintem ülj le vele beszélgetni és mondd el, hogy neked igazából nem ezek az igényeid.
Mondjuk szerintem azzal kezdd, hogy segítesz Béla bácsinak lecsutakolni és ápolni a lovad. Foglalkozz sokat az állataiddal. Pl. elviszed őket sétálni, játszol velük.
Szedd össze a ruháidat, amik már nem kellenek és adományozdd el őket. Rakdd össze a zsebpénzed és vegyél belőle pl. egy kórháznak vmilyen eszközt.
Egy másik dolog. Pénzt soha ne adományozz senkinek. Kaját, ruhát, eszközöket igen, de pénzt soha, mert mindig eltűnik útközben. A legjobbat meg akkor teszed, ha megtanítjátok az embereket pénzt keresni.
hogyha ennyire nemakarod ezeket csinni, akkor a masszázst és az éttermet átvállalhatom....
perszze ha csak ez mind a terhedre van..........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!