Mit szóltok ehhez? Nem tudom mit tehetnék de változtatni akarok ezen? Hogy győzhetném meg apámat?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és zsebpénznek napi 1000 forintot kapok. Két nagy szekrényem van tele trendi márkás cuccokkal,rengeteg övvel,kiegészítővel. Nagyon sok nyakláncom karkötőm,gyűrűm,hajgumim,csatom van. Van saját lovam amin mindennap lovagolok de soha nem csutakolom le azt mindig a Béla bácsi csinálja.(pénzért)Rengeteg sminkem van,hajszínezők,testápolók,krémek. Van hajvasalóm ipod-om,laptop-om,webcamera,fényképezőgép,hifi,saját szoba,saját tv,DVD lejátszó,CD lejátszó,könyvek, magazinok,vannak cicáim meg kutyusaim is akiket minden héten elvisznek a kozmetikába,én is járok fodrászhoz,szemöldökszedésre,maszírozásra,uszodába,szaunába. Sokáig élveztem a helyzetet de már zavar hogy ennyi mindent megengedhetek magamnak. Arra gondolok hogy hányan vannak akiknek nem azon jár az eszük hogy másnap este melyik étteremben vacsorázzanak hogy hogy egyáltalán tudnak-e majd vacsorázni. (van-e miből?)És ilyenkor bűntudatom van hogy én az udvaron süttetem a hasam a medencébél más meg az utcára kényszerül mert nincs munkája nem veszik fel sehová és nem tudja fizetni a lakbért. Megmondtam apának hogy nem kell minden drága cuccot megvenni mindenből meg nem akarok étterembe kajálni meg hasonlók de ő azt mondja hogy mindenkinek látnia kell hogy ő mindent megad nekem.-.- Mit csináljak ezzel? Hogy győzzem meg hogy már nem akarok ennyi mindent csinálni,venni? Inkább állatotthonokba meg gyerekkórházakba szeretném küldeni ezt a pénzt! Már felvetettem neki az ötlet de hallani se akar róla hogy csak úgy kidobjuk a pénzt olyasmire amiből nekünk nincs hasznunk.2010. aug. 2. 14:27
21/25 A kérdező kommentje:
Ahhoz meg kéne adnod a lakcímedet. Msn-en nem tom átküldi. :P
2010. aug. 4. 21:22
22/25 A kérdező kommentje:
*átküldeni
2010. aug. 4. 21:22
23/25 anonim válasza:
nem tudnál írni egy email. és ott megadom
24/25 anonim válasza:
Szegeden lakok. de ide nem szeretném kiírni a lakcímemet.
25/25 A kérdező kommentje:
Hát akk privibe írd meg.
2010. aug. 26. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!