Mit szóltok ehhez? Nem tudom mit tehetnék de változtatni akarok ezen? Hogy győzhetném meg apámat?
én is eléggé jól élek,de annyira nem mint te.nekem is van saját laptopom,kamerám,tv-m,dvdlejátszóm,dvdgyűjteményem,rengeteg converse cipő,márkás ruhák...szóval ami kell nekem mindenem megvan.
néha engem is zavar,hogy én ott egy csomó zacskóval járok közben meg ott kéregetnek.
szerintem azt tudnád tenni,hogy nem mész el apukáddal kajálni étteremben hanem otthon eszel.ő menjen és egyen,de neked tisztább lesz a lelkiismereted ha otthon eszel.
és talán ha apukád akar neked venni valamit akkor megmondod neki,hogy tele a szekrényed,neked már nem kelltöbb ruha.vagy van mér egy csomó elektronikai cuccod,nem kell más.csak akkor fogadd el ha szükséged is van rá:)
A válasz megírásának időpontja: ma 10:24
Aki rá tud költeni a kölykére havonta 300.000 + forintot az nem keményen dolgozik meg érte. Kb. kizárt. Vagy politikus (haha), vagy vállalkozó, aki egy "kicsivel" kevesebbet adózik, mint kéne (haha), vagy állami cégvezető, ahova seggnyalással és kenőpénzek tömkelegével lehet bejutni majd kellő mennyiségű korrupcióval megtartani a posztot (haha) vagy maffiózó (esküszöm még ez lenne a legkevésbé problémás, ez legalább tiszta sor...).
Kislány:
Engem ne etess. Ez kamu kérdés. A 2. mondattól lehetett tudni. Pláne, hogy ennyire idióta kérdést minek feltenni. Ha nem vágysz valamire nem csinálod. Fogod a zsebpénzed és lesétálsz vele a gyerekkórházba és az előtte lévő adományosdobozba bedobod. A kolbásznak való lovadat amit csak sznobizmusból tartasz (Béla bácsi tartja, persze pénzért, HAHA) te csutakolod és felajánlod a szegényebb osztálytársaidnak, hogy jöjjenek ingyen lovagolni rajta. Nem mész el masszíroztatni (igen, így írják helyesen, kéne kérned a magazinok mellé nyelvtankönyvet is!), se pedikűrözni, manikűrözni, hanem megcsinálod magadnak a barátnőiddel, mint egy átlagos lány, stb. Ehhez nem kell neked segítség.
Itt simán egy elég ügyetlen próbálkozást láthattunk arra, hogy vajh' hogy reagál a nagyközönség egy ilyen kérdésre, hogy jön-e rá az anyázás, hogy így burzsuj úgy burzsuj.
Ha viszont valóban igaz a kérdés, amire személy szerint egy lyukas garast sem tennék akkor sürgősen kezdjél magaddal valamit mert rettentően buta vagy és ha apukád nyugdíjba megy vagy meghal akkor pár éven belül éhen fogsz halni....
De aranyos vagy, hogy ennyi idősen nem kihasználod a helyzetet hanem segíteni szeretnél másokon. Amilyen nemes gondolatokon jár az eszed apukád pont az ellentéte. Sztem neki csak az a lényeg, hogy mindenki lássa, hogy milyen fényűzően éltek, mennyi mindent megad neked,és hogy ő a szuperapuci....Ha valakinek van pénze inkább elszórja és mindig olyan dolgokra költi ami már van és ami ugyanolyan jó ha kevesebbet adsz érte akkor is? Ahelyett, hogy segítsen másokon? Ez szörnyű felfogás. Csoda, hogy te nem lettél ilyen. Amit tehetsz az az, hogy esetleg amit magadnak veszel annak egy részét költöd csak el a többit pedig valahogy elintézed, valakin keresztül, hogy eljuttassa olyan embereknek akiknek szükségük van rá.
U:I: Ne értsd félre az előzőeket nem sértegetni szerettem volna apukádat, hiszen tuti, hogy szereted és semmi jogom rosszat mondani róla. De azért a viselkedése az Nekem se jön be és mint írtad Neked se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!