Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan győzhetném meg?

Hogyan győzhetném meg?

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok. Anyukám nem engedi meg hogy borotváljam a lábam és aztsem hogy szedessem a szemöldököm. :'(((

Már komolyan mondom: sírok néha.

Azt mondja hogy nem érdekel más lány, majd meglásd nagykorodban hálás leszel nekem.

DENEM!! kiröhögnek a lányok. én ezért nem vagyok hálás.

SEGÍTSETEK! talán van remény...

2011. ápr. 23. 10:41
1 2 3
 1/26 sunshine55 ***** válasza:
100%

Mondd neki ugyan azt amit itt leírtál!

Mondd el neki hogy csúfolnak miatta,és ez neked nagyon rosszul esik.És hogy csak egyszer mehess el kipróbálni.(ha egyszer elenged utána máskor is el fog)

Amúgy ne foglalkozz másokkal!:)

2011. ápr. 23. 10:44
 2/26 A kérdező kommentje:
És gondolom én azért sem engedi mert ő soha nem borotválta.Most se. Jó neki mert neki sokkal világosabb a hajszíne. Neki nem annyira látszik. De nekem...
2011. ápr. 23. 10:47
 3/26 sunshine55 ***** válasza:
57%

De te nem ő vagy!

És már halad a kor...ezzel próbáld még esetleg meggyőzni

sajnállak! de sok sikert!:)

2011. ápr. 23. 10:48
 4/26 A kérdező kommentje:
Olyan rossz látni hogy az összes lánynak megengedik. Nekem meg nem. :(
2011. ápr. 23. 10:49
 5/26 anonim ***** válasza:
96%

Kérdés miért nem engedi?

mert nincs is ször még a lábadon? vagy mert maradi? ö maga szedi a lábát? vagy szörös?

sokszor a gyerekek azt gondolják hogy rettenetesen szörösök, pedig csak pár halvány szöke szál van a lábukon.

ebböl csak borotválással erösebb lesz.

engem anyukám 15 évesen vitt el elöször gyantáztatni, mert unta hogy apu borotváját használom.

nem bántam meg felnötten sem. most 30 éves vagyok és a gyantázástól annyira kikopott a lábam már hogy már csak foltokban szörösödöm.

szemöldökömet akkor kezdtem szedni mikor nagyon vastag volt már.

ha a lányomnak sötét szöre lesz 13 évesen a lábán akkor én gyantáztatni vinném ha ö is akarja. lehet fáj neki kicsit elöször, de a borosdás láb csúnyább. de ha csak szöke pár szörszála lenne akkor nem engedném neki én sem egy darabig.

2011. ápr. 23. 10:50
 6/26 A kérdező kommentje:
De nekem sötétbarna hajam van! és a szőröm is olyan. És már mondtam. ő sem szedi. DE ÉN MÁS VAGYOK!!! neki tényleg nem látszik. de nekem... :((
2011. ápr. 23. 10:52
 7/26 A kérdező kommentje:
ISTTENEM! nem ez a fő bajom. AZ HOGY CSÚFOLNAK !!!!
2011. ápr. 23. 11:05
 8/26 anonim ***** válasza:
0%
És aztán? Ők se tökéletesek. Senki nem lehet tökéletes. Őket is sok mindennel lehetne csúfolni.
2011. ápr. 23. 11:08
 9/26 anonim ***** válasza:
86%
vegyél borotvát és csináld meg
2011. ápr. 23. 11:10
 10/26 A kérdező kommentje:
Nem szeretném átverni.
2011. ápr. 23. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!