Hogyan győzhetném meg anyukámat?
Szeretnék még 2 lyukat az egyik fülembe..de anya nem engedi..Mit csináljak??
15L
Igen, mennyi van. És csak sima fülbevaló? Azzal nincs semmi baj. Nekem is van 3.
De azért fültágító vagy nem tudom mi, már durva.
csak 1-1 van. és igen sima fülbevalót szeretnék,semmi extra.nem tágítósat meg semmi.
am köszi a válaszokat :)
köszi szépen a 'lázító tanácsokat' :D :D
és am kb mennyibe kerül?
én 15 évesen lövettem, de én megbántam. 1 évig fáj még ha porcba löveted. nem folyamatosan, de szakaszosan nagyon.
aludni is elég kényelmetlen mivel nyomja a füled mögötti részt.
én anyut győzködtem, hogy hagyja hogy megcsináltassam. az elején nem akarta, de aztán addig unszoltam, hogy beleegyezett. sőt, később tetszett is neki!
úgyhogy szerintem még gondold át
17/L
Előzőnek: Valószínű nem volt elég esztétikus a lövés. Vagy szimplán érzékeny vagy rá.
Kérdezőnek: Hajrá! Sok sikert, nem fog fájni! :D
Hát én nem a porcba szeretném amúgy. Anyukámat ma is nyaggattam vele,de azt mondta hogy nem engedi,mert ha eltalálnak egy látóideget például akkor meg is vakulhatok.
És nem tudom hogy kérjem még hogy megengedje... :(
mert ha eltalálnak egy látóideget például...
<<<mi köze a fülednek a látóidegeidhez?:D Vicces az anyukád:D és nem hallóideget sem találhatnak el a füledbe ha ez a következő kifogás:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!