Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan győzhetném meg?

Hogyan győzhetném meg?

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok. Anyukám nem engedi meg hogy borotváljam a lábam és aztsem hogy szedessem a szemöldököm. :'(((

Már komolyan mondom: sírok néha.

Azt mondja hogy nem érdekel más lány, majd meglásd nagykorodban hálás leszel nekem.

DENEM!! kiröhögnek a lányok. én ezért nem vagyok hálás.

SEGÍTSETEK! talán van remény...

2011. ápr. 23. 10:41
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
És amúgy ez a korombeli fiúkat zavarja? Vagy ettől pl. ugyanúgy barátkoznának velem, vagy járnának?
2011. ápr. 23. 11:30
 12/26 anonim ***** válasza:
86%
Ha borotválni akarod, borotváld, de ne azért, hogy másnak megfelelj! Csak azt csináld, ami Neked jó és Te szeretnél! Ne akarj a barátaidnak megfelelni, hanem ők fogadjanak el olyannak, amilyen vagy! Aki csúfol, az egyébként sem barát!
2011. ápr. 23. 11:31
 13/26 anonim ***** válasza:
82%
Aki szeret olyannak fogad el, amilyen vagy! Előző voltam.
2011. ápr. 23. 11:32
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez igaz. Aki nem fogad el így az nem igazi barát.
2011. ápr. 23. 11:40
 15/26 anonim ***** válasza:
83%

Nem vagy köteles szólni neki, ha borotválni akarod a lábad.

Nem vagyok egy eszeveszett divatbolond, aki a szolibban szénfeketére sült, szilikonos, műhajú csajokat szereti. Azonban vannak alapelvárásaim. Egy lány legyen csinos, szolidan csinos. Nem szép látvány egy összenőtt szemöldökű, szőrős lábú lány a strandon.

Manapság a maradiak már azt is megvetik, hogy valaki egy kevés sminket használ és azt mondják, hogy "ne törődj azokkal, akik csúfolnak". De mivel emberek vagyunk, ezért van bennünk hiúság, kiben több, kiben kevesebb, szóval természetünknél fogva nem tudunk nem törődni vele.

A lényeg az, hogy ebben nem parancsolhat neked! Ez már a 21. század elcseszett tinikkel meg robotkutyákkal és nem édesanyád ideje. Ne feledd 20 évvel ezelőtt nem így működtek a dolgok, mint ma.

2011. ápr. 23. 12:02
 16/26 anonim ***** válasza:
80%
nekem se engedi meg. de én borotválom. :D mondjuk a szemöldökszedést azt megengedi. mond meg neki hogy ezért sose leszel hálás, mert az amikor gyerekkorban csúfolnak valakit az örökké megmarad benne.
2011. ápr. 23. 12:13
 17/26 anonim ***** válasza:
77%

én is 13 vagyok,tavaly óta gyantázom a lábam+ a karom(én majdnem fekete hajú vagyok,szóval a szőrszálaim is azok) magamnak anya tud róla van hogy segít is

rossman-ban,dm-ben vehetsz magadnak hideg gyantát nem drága max egy ezres [link]

am a hónaljadat ugye azt borotválod? mert ha az is szőrös akkor sokkal jobban izzadsz => büdös leszel

és nem hiszem,hogy egy fiúnak is tetszene egy büdös, szőrös lány!!!

13/L

2011. ápr. 23. 12:27
 18/26 anonim ***** válasza:
71%

Én is 1 éve szőrtelenítek, hónaljamat gyantáztatom, lábamat borotválom, nagynénim meg szedi a szemöldökömet, mert nagyon csúnya egy szőrös lány. Mondd meg neki, hogy csúfolnak, mert szörnyű érzés, tudom, egyszer felejtettem el, pont úszónapra, képzelheted, hogy beégtem:S

13L

2011. ápr. 23. 12:30
 19/26 anonim ***** válasza:
77%

nyugi. nekem se engedte anyám se apám.

amikor anyukád nincs otthon vagy ilyesmi akkor leborotválod a lábad kiszeded vagy szólsz valakinek hogy szedje ki a szemöldöködet és kész. nekem is mondom nem engedték meg de ha megteszed belefog törődni hogy nem vagy dedós.

2011. ápr. 23. 13:38
 20/26 anonim ***** válasza:
56%

jha még az utolsó vagyok ^^

akartam mondani aztis hogy ez a fiukat zavarja szal tedd meg

13/L

2011. ápr. 23. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!