Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan győzhetném le a szégyen...

Hogyan győzhetném le a szégyenlősségem?

Figyelt kérdés
Főleg arra gondolok,hogy gólyatáborba hogy lesz a fürdés,öltözés.
2010. aug. 23. 19:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Én is ilyen szégyelnős vagyok - még Anyukám előtt is. Én a gólyatáborban - ha közös tusoló van, biztos, hogy fürdőruhában fürödnék!

Viszont ha ennyire nem vagy szégyenlős, akkor álj háttal - akinek tudsz - úgysem Téged fognak figyelni, hisz' biztosan nekik is rosszul esne, ha őket bambulná valaki!

2010. aug. 23. 19:17
 2/18 anonim ***** válasza:

Öltözködésnél pedig - ha van lehetőség rá - menj ki egyedül, vagy a legjobb barátnőddel/osztálytársaddal a mosdóba/WC-be és ott öltözz fel!

Sok szerencsét, és minden jót kívánok!

2010. aug. 23. 19:19
 3/18 anonim ***** válasza:

Melyik suli táborába mész? Mert én pénteken megyek.

Amúgy detto ez van velem is. Nem tudom, mit fogok tenni... :S

2010. aug. 23. 21:18
 4/18 anonim ***** válasza:
53%
Orvosnál is szégyellős vagy?
2010. aug. 24. 07:32
 5/18 A kérdező kommentje:
igen
2010. aug. 24. 08:41
 6/18 anonim ***** válasza:

én is szégyenlős voltam ( hát sajnos eléggé túlsúlyos voltam:S ) de sikerült legyőznöm.

csak arra gondoltam h : miért pont engem néznének? volt más kövér gyerek is. meg hogy : és ha néznek? nagy cucc, a barátaim/haverjaim ugyse mondják majd h : jaaj kövér, a többiek meg nem érdekeltek :D

kül lány vagy vagy fiú?

2010. aug. 25. 15:44
 7/18 anonim ***** válasza:
Táborba úgyis lányokkal leszel. Neked is puncid van és nekik is.
2010. aug. 25. 16:53
 8/18 anonim ***** válasza:
ANNO TÁBORBA KÖZÖS ZUHINÁL MEGKÖRNYÉKEZETT EGY LEZSBI CSAJ,ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.KAPOTT EGY SALLERT ÉN MEG MENEKÜLTEM KIFELÉ,EL IS CSÚSZTAM KÉTSZER.PFFFFFFFFFFF.
2010. aug. 25. 17:56
 9/18 anonim ***** válasza:
faszomat teszem rá hogy fiú!!
2010. aug. 26. 00:48
 10/18 A kérdező kommentje:
lány vagyok
2010. aug. 26. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!