Hogyan győzhetném le a szégyenlősségem?
Én már felnőtt vagyok és én is szégyenlős vagyok.
Na megoldottad?Mi volt?
Ha később is lenne ilyen akkor már tudod gondolom,hogy elválasztófal szinte minden zuhanyzóban van,szóval elég ha hosszú törcsibe mész,a legutolsó zuhanyzóba beállsz és akkor senki nem lát semmit.
Remélem megúsztad kellemetlenség nélkül.
Túléltem.
Megvártam még végzett nagyjából mindenki.függöny nem volt,és összesen 2 zuhanytálca.
Első nap teljesen egyedül,második nap meg 1 másik lánnyal fürödtem.
Én is nagyon szégyenlős vagyok,senki előtt nem vetkőzőm le.És hülyeség hogy mindenkinek ugyanaz van.
Bocs,de nem vagyunk egyformák,vannak szépek és rondák,kis és nagy mellűek és még lehetne sorolni.
Nekem sok bőrhibám van,sok anyajegyem,még ott is,szóval még szép hogy nem akarnom hogy meglássanak,undorító,nagyon rossz érzés,főleg hogy alapból még nem vagyok szép és az átlagra nem ez jellemző.Legalább is akárhány suliba,közösségbe jártam,senkin nem volt ennyi anyajegy,egyedül én lógtam ki a sorból.De ha szép lennék akkor sem szeretnék bárki előtt úgy mutatkozni,pont ezért nem is jártam soha táborba.Örülök,hogy megtudtak oldani a dolgot.
Hát én pl mindig kerültem az ilyen helyeket meg eseményeket, mert mivel körülmetéltek ezért többen cikiztek meg hát tényleg ronda is :(
Úgyhogy én eleve kikötöttem, hogy semmi ilyenre nem megyek, se kirándulás se semmi
Most már felnőttem és tudom, hogy az orvosnak kell szégyellnie magát és nem nekem, de ha megint gyerek lennék ezt megint ugyanúgy fognám föl meg hát felnőttként már az ember meg tudja magát védeni, pici gyerekként a gúnyos megjegyzések és mosolyok is durvábban hatnak, ezért könnyen bezárkózik az ember :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!