Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan győzhetném le a szégyen...

Hogyan győzhetném le a szégyenlősségem?

Figyelt kérdés
Főleg arra gondolok,hogy gólyatáborba hogy lesz a fürdés,öltözés.
2010. aug. 23. 19:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Várd meg, míg mindenki lefürdött és utána menj.
2010. aug. 26. 21:05
 12/18 anonim ***** válasza:

Én már felnőtt vagyok és én is szégyenlős vagyok.

Na megoldottad?Mi volt?

Ha később is lenne ilyen akkor már tudod gondolom,hogy elválasztófal szinte minden zuhanyzóban van,szóval elég ha hosszú törcsibe mész,a legutolsó zuhanyzóba beállsz és akkor senki nem lát semmit.

Remélem megúsztad kellemetlenség nélkül.

2010. szept. 12. 18:20
 13/18 A kérdező kommentje:

Túléltem.

Megvártam még végzett nagyjából mindenki.függöny nem volt,és összesen 2 zuhanytálca.

Első nap teljesen egyedül,második nap meg 1 másik lánnyal fürödtem.

2010. szept. 13. 16:30
 14/18 anonim ***** válasza:
Akkor hál istennek minden jól végződött,remélem sok barátot szereztél és tetszik a suli is.
2010. szept. 13. 17:49
 15/18 anonim ***** válasza:

Én is nagyon szégyenlős vagyok,senki előtt nem vetkőzőm le.És hülyeség hogy mindenkinek ugyanaz van.

Bocs,de nem vagyunk egyformák,vannak szépek és rondák,kis és nagy mellűek és még lehetne sorolni.

Nekem sok bőrhibám van,sok anyajegyem,még ott is,szóval még szép hogy nem akarnom hogy meglássanak,undorító,nagyon rossz érzés,főleg hogy alapból még nem vagyok szép és az átlagra nem ez jellemző.Legalább is akárhány suliba,közösségbe jártam,senkin nem volt ennyi anyajegy,egyedül én lógtam ki a sorból.De ha szép lennék akkor sem szeretnék bárki előtt úgy mutatkozni,pont ezért nem is jártam soha táborba.Örülök,hogy megtudtak oldani a dolgot.

2010. szept. 14. 18:14
 16/18 anonim ***** válasza:

Hát én pl mindig kerültem az ilyen helyeket meg eseményeket, mert mivel körülmetéltek ezért többen cikiztek meg hát tényleg ronda is :(

Úgyhogy én eleve kikötöttem, hogy semmi ilyenre nem megyek, se kirándulás se semmi

Most már felnőttem és tudom, hogy az orvosnak kell szégyellnie magát és nem nekem, de ha megint gyerek lennék ezt megint ugyanúgy fognám föl meg hát felnőttként már az ember meg tudja magát védeni, pici gyerekként a gúnyos megjegyzések és mosolyok is durvábban hatnak, ezért könnyen bezárkózik az ember :(

2010. szept. 18. 22:27
 17/18 anonim ***** válasza:
Én alapból szégyenlős vagyok,anyám alsós korom óta nem látott úgy és nem is fog,ő szült,ő tehet róla,,sajnos rossz a genetikám is,tőle kaptam,meg nem is vitte túlzásba a velem való foglalkozást.szóval engem is folyton csúfoltak a külsöm miatt,de ha szép lennék,akkor is megválogatnám hogy ki előtt vetközők le,amikor még kicsi voltam és nem jött elő a rossz genetikám,már akkor is alapból szégyenlős tipus voltam.A legjobb barátnőm tök szép,modell alkat és még sem vetközik ő sem le senki előtt,majd ha barátja lesz akkor az előtt fog,ezt kijelentette.Szerintem ha valaki tökéletesnek tűnik is,szóval nincs mit szégyelnie,úgy mint a mi esetünkbe,de gátlásos akkor nem szabad erőltetni.Ilyen helyzetekben is lehet ám megoldást találni,gólyatáborba nem mentem de ilyen 2 napos kirándulásra igen,a barátnőm örködött,meg belül eltorlaszotam székkel az ajtot hogy ne lehessen bejön,és a többiek úgyanúgy egyenként mentek,senki nem akart így mutatkozni mások előtt.ezt is el kell fogani,nem vagyunk egyformák
2010. szept. 19. 19:20
 18/18 anonim ***** válasza:
én is szégyenlős vagyok,az meg hülyeség hogy ő is nő,hát a tanárnőm előtt v. a szomszédom stb.előtt sem vetköznék le,pedig ők is nők.Meg az is hülyeség hogy azok is ugyanolyan testrészeink és nem kell szégyelni v. takargatni,azért normális ember az intim részeit megválogatja kinek mutatja meg.
2010. szept. 20. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!