Hogyan győzhetném meg?
13 éves lány vagyok. Anyukám nem engedi meg hogy borotváljam a lábam és aztsem hogy szedessem a szemöldököm. :'(((
Már komolyan mondom: sírok néha.
Azt mondja hogy nem érdekel más lány, majd meglásd nagykorodban hálás leszel nekem.
DENEM!! kiröhögnek a lányok. én ezért nem vagyok hálás.
SEGÍTSETEK! talán van remény...
Jajj már...
Elmész a boltba, veszel borotvát, 100 Ft. Hazamész, lehúzod otthon, aztán kész.
Mégis mit csinálna anyád ? Semmit...
Szerintem, ha jót akarsz magadnak gyantát veszel és azzal szeded le, nem kíván semmiféle különleges szakértelmet, vagy ha ennyire nagy lány vagy fogod magad szépen felhívod a kozmetikust és megkérdezed elvállal-e szülő nélkül is. A szemöldöködnek viszont ne ess neki magad, mert abból jó nem fog kisülni, kozmetikus mindenképp. Valamelyik barátnőd megkérdezed jár-e és ha igen hova, és te is elmész oda, vagy elmentek együtt. Viszont pasizni még ne akarjál 13 évesen, ne azért akard leszedni a szőrt, úgy én se engedném, de ha azt mondod h. mert tesi órán látják, meg nyáron zavaró, megérteném.
24/N
Ha anyád ennyire nem engedi,akkor vegyél magadnak,amikor nincs otthon szedd le és csá. Egy barátnődet megkérheted,hogy szedje ki a szemöldöködet,vagy nyomás a kozmetikushoz.:D Mindent meg lehet oldani!
Amúgy a 13-14 éves fiúk egyáltalán nem szeretik a szőrt,barátkozni lehet,hogy fognak veled,de lássuk be,nem nagyon kell egy kamasz fiúnak sem egy szőrös lány.
nekem is azt monta h hidd el nagykorodban halas leszel de en leszartam magasrol anyamat borotvalom a laban,honaljam szinte mindenhol ahol szor van es zavaar
tedd meg te is ezt sztek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!