Hogy tudnék ezen változtatni?
14 vagyok és amikor megjön akkor teljesen pánikbeteg leszek,utálom,hogy nő vagyok és sírógörcsök jönnek rám:((
rosszul leszek hányingerem van és nem akarok élni se közösségbe menni meg pláne:(
Most is megjött és már pörög az agyam hogy mit csináljak holnap nyílt napra megyek egy középsuliba,hogy nehogy észrevegyek
mindig olyan érzésem van hogy engem figyelnek és a pl röhögnek azt hiszem hogy rajtam röhögnek:(
tejesen rosszul vagyok:((
HELP!!!!
14/l
én nem veszem észre,de mindig pánikolok,hogy biztosén leszek az akin észre veszik:S
köszi a választ!!
jaaj!!nehogy összevesszetek!
és hát nagyon köszi a válaszokat!!:)
én próbálok arra gondolni,hogy majd így lehet kisbabám:)
egyébként a gyerekeket nagyon szeretem és szeretek is velük foglalkozni:)
de végülis itt nem a fájdalom mert nem szoktam görcsölni csak ritkán és akkor is enyhék(szerencsére)itt maga tudat ami zavar és rossz
Szerintem meg tőrödj bele,mert a magad helyzetét bonyolítod. 1 te is jól tudod,hogy senkit nem érdekel a suliban,hogy 'vajon az a lány,most épp mensturál-e?".
Néha nekem is rossz a közérzetem,de hidd el fölösleges. Lehetőleg ilyenkor sötétebb nadrágokba járj,mert például ez engem megszokott nyugtatni.
Ne aggodalmaskodd túl a helyzetet,hidd el még bőven lesz a menszesszel bajod az életben..gondolok itt strandolásra például,de mindenre van megoldás.
Nyugi,amúgy ha még ez megnyugtat akkor nem fog örökké tartani benned ez az érzés:)
olyan vagy mint valami 11 éves kis fruska aki attól fél hogy másnap fog élete első menzesze megjönni.
tudom, te nem efelől aggódsz, de kb olyan szintű.
basszus én számolgatni sem szoktam h mikor fog mert úgyse pontos, mindig hirtelen ér, akkor betét be, és valamikor elmúlik kész.. volt h a s uliba jött meg az hónapban először és nem volt nálam betét a wc papír meg hamar átázott és véres lett a gatyám, nem történt semmi kölcsömkértem a barátnőm pulcsiját, derekmara kötöttem és elvoltam egész nap. és betekertem a bugyimat wc papírral.. túlspilázod a dolgot..
amúgy ha ismeretlen közösségbe mész nem fognak végigmérni, max az arcodba néznek hiszen ált. az ember azt szokta.. amúgy meg mindenesetre vigyél sok betétet, legyen nálad pulcsi amit magadra tudsz kötni és mondjuk hosszú blúzt vagy pólót vegyél fel ami eltakarja a feneked..
de szánalmas ez a görcsölés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!