Hogyan tudnék ezen változtatni? (help)
Sajnos az a gond velem,hogy nincs önbizalmam.
Elég csendes vagyok. :/ Msn-en nagyon jól eltudok bárkivel beszélgetni, de személyesen nem. :S A barátommal is msn-en jól elvagyok, de amikor személyesen talizunk, alig tudok neki mit mondani. :S
Hogyan lehetne ezen változtatni?
Nem valami jól fogalmaztam. :S
Szóval azon hogy lehetne változtatni, hogy "beszédesebb" legyek?
Derítsd ki miért nincs önbizalmad, miért nem mersz megszólalni. Ha félsz akkor tudatosan oda kell figyelni rá, hogy nem szabad félni, nem fog semmi történni, és egy idő után ahogy jobban kinyílsz (remélhető) pozitív tapasztalatok hatására öngerjesztővé válik a folyamat.
Az megint más ha azért nem tudsz megszólalni, mert nem vagy tájékozott, azon is lehet segíteni.
Mindenesetre derítsd ki az okot, ha ez megvan figyelj oda és ha előjön az érzés nyomd el, bárhogy.
Bár "aligtesztelt" folyamat, beválhat.
Én is ilyen voltam.de még a családtagjaimhoz sem tudtam hozzászólni.de utána rájöttem,hogy ez hülyeség és tudatosan elkezdtem beszélni.kínos volt,de küzdöttem:D és most már spontán is megy:D
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!