Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan tudnék ezen változtatni...

Hogyan tudnék ezen változtatni? (help)

Figyelt kérdés

Sajnos az a gond velem,hogy nincs önbizalmam.

Elég csendes vagyok. :/ Msn-en nagyon jól eltudok bárkivel beszélgetni, de személyesen nem. :S A barátommal is msn-en jól elvagyok, de amikor személyesen talizunk, alig tudok neki mit mondani. :S

Hogyan lehetne ezen változtatni?

2010. dec. 25. 01:11
 1/6 A kérdező kommentje:

Nem valami jól fogalmaztam. :S

Szóval azon hogy lehetne változtatni, hogy "beszédesebb" legyek?

2010. dec. 25. 01:12
 2/6 Bretso ***** válasza:

Derítsd ki miért nincs önbizalmad, miért nem mersz megszólalni. Ha félsz akkor tudatosan oda kell figyelni rá, hogy nem szabad félni, nem fog semmi történni, és egy idő után ahogy jobban kinyílsz (remélhető) pozitív tapasztalatok hatására öngerjesztővé válik a folyamat.

Az megint más ha azért nem tudsz megszólalni, mert nem vagy tájékozott, azon is lehet segíteni.

Mindenesetre derítsd ki az okot, ha ez megvan figyelj oda és ha előjön az érzés nyomd el, bárhogy.

Bár "aligtesztelt" folyamat, beválhat.

2010. dec. 25. 01:33
 3/6 anonim ***** válasza:
gyakorolni kell! és most nem viccelek! én is ilyen voltam, és direkt magamra erőszakoltam, hogy többet és kevésbé görcsösebben beszéljek. bejött, most már néha úgy kell lelőne engem mert túl sokat beszélek! persze ez nem egy két nap, kemény hónapok, akár évek
2010. dec. 25. 02:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Kb ugyanolyan vagyok mint te kérdező :D volt 1 lány akivel msn-en jól elvtam de élőben semmit se tudtam szinte mondani neki :/
2010. dec. 25. 18:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok:S

16/L

2010. dec. 25. 18:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is ilyen voltam.de még a családtagjaimhoz sem tudtam hozzászólni.de utána rájöttem,hogy ez hülyeség és tudatosan elkezdtem beszélni.kínos volt,de küzdöttem:D és most már spontán is megy:D

13/L

2010. dec. 26. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!