A világon mindennél jobban gyűlölöm az apámat,?
Ne vegyél róla tudomást!Az én apám is alkesz volt,hála istennek elváltak anyuval.Sajnos nem teszi jól anyukád,hogy vele marad,mert ezzel a ti életeteket is tönkre teszi,de ha nincs mit tenni,akkor valahogy el kell viselni....
Mondd el neki,hogy téged zavar,hogy iszik (sajnos az alkoholista embert ez sem fogja meghatni)...azért egy próbát megér.
Na igen, nálunk még rosszabb volt a helyzet. Milliószor rosszabb. 11-12 évesen én beszéltem rá anyámat, hogy koltozzunk el és szakítsuk meg vele a kapcsolatot. Anyám még szerette és sajnálta, de valakinek józannak kellett maradnia, hogy normális életunk legyen - az meg én voltam.
Tapasztalatból mondom, segíts anyukádnak, hogy apád nélkul folytathassátok az életeteket. Itt már nem segít semmi, akármit is igérni fog, 1-2 napnál/hétnél tovább nem tart majd...
Nekunk sem volt jó anyagi helyzetunk, ne hidd azt. Az utolsó pénzunkbol koltoztunk el. Most már minden rendben!
Az én apám is ilyen. De tudod, mi a vicc?
Az anyám is iszik, szóval tulajdonképpen részegek között élek. Kemény...
Azt tudom tanácsolni, hogy menj el kollégiumba, hiszen - a korodból ítélve - mindjárt itt az ideje, hogy válassz középsulit.
Anyukáddal nem tudsz mit csinálni, szép, hogy segíteni akarsz rajta, de ő döntött úgy, hogy hozzámegy ehhez az emberhez. Ez az ő élete, neki kell élnie, nem neked.
Kívánom, hogy nyugodt jövőd legyen. Kitartás, és fel a fejjel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!