Az normális dolog, hogy én mindennél jobban gyűlölöm az apámat?
I válaszoló pont ugyan igy vagyok :( elhagyott egy nőért.....:(:(:(:( és kicsinek mindent megÍgért !:(
megutáltam !
ezt így nem lehet megítéleni, írd le,h. mi történt, miért utálod, engem érdekelne.
lehet jogos is, és lehet kamaszos lázadás is...
nos, nekem nem az tölti ki a mindennapjaimat, hogy gyűlölöm apámat, de akárhányszor eszembe jut, gondolatban mindig jól leköpöm azért, amit velem, és édesanyámmal képes volt megtenni.
egyébként sem tudok apaként nézni rá, hiszen nem viselkedett ahhoz méltón.
az életed túl rövid ahhoz, hogy ilyen luxust megtehess hogy gyűlöld az édesapád.
ha ő nem lett volna akkor te se lennél ezt ne feledd.
Ahogy azt se, hogy nem tudod, hogy ő milyen helyzetben van, milyen előzményei voltak annak amiért gyűlölöd (alkoholista, otthagyott titeket)
Lényeg a lényeg, amíg gyűlölközöl, addig nincs időd élni.
ÉS gyűlölködhetsz, nyugodtan, hisz a családtagait nem válogatja az ember és vannak nagyon szemét emberek is.
De az apád, és ha egyszer 6 láb mélyen fekszik, akkor nehogy megrohanjon az a kevés elsárgult, elhalványult de megmaradt szép emlék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!