Ezért feljelenthetem apámat?
Figyelt kérdés
A bátyám két hetet lógott az iskolából, az osztályfőnök telefonált a szüleimnek, hogy mi a szitu. Ráadásul az ellenőrzőbe sem írt be mindent: bukás, intő. A tesóm először letagadta, majd nagyon csúnyát mondott anyura. Apu nagyon dühös lett és felkapta az asztalról a favonalzót, amivel jól elfenekelte. Úgy gondolom, hogy rossz dolgot tett a bátyám, de nem így kellett volna megbüntetni. Eddig még sosem emelt kezet rá. A nagymamám korában szokták a gyereket verni, nem pedig manapság. Azt hittem, hogy ma már értelmesebbek a szülők.2014. ápr. 23. 21:32
1/73 anonim válasza:
Már miért jelentenéd fel? Mert jogosan megbüntetett egy haszontalan, pimasz kölyköt? Nem értem, hová fajul a világ. Szerintem megérdemelte és örülhet, hogy nem én vagyok az apja.Akkor szíjjal kapott volna a meztelen fenekére.
2/73 anonim válasza:
Favonalzó nem biztos hogy kellett volna, de én biztos adtam volna a bátyádnak egy igazi atyai pofont.
Nem jelentheted fel az apukádat, eszedbe se jusson
3/73 anonim válasza:
én meg azt hittem vannak még gyerekek akik tisztelik a szülőket
4/73 anonim válasza:
Hány éves a testvéred,hogy elfenekelte? 10?
De tényleg hány éves a testvéred?
5/73 anonim válasza:
Megérdemelte a szemtelen kölyök. Remélhetőleg a következő lógás, visszabeszélés előtt eszébe jut, hogy mit kapott. Szerintem nem volt túlzás a favonalzó, sőt az volt a minimum. Nagyon el vannak kapatva a mostani fiatalok. Remélem apád olvassa, amit írtál és neked is megadja, ami jár.
6/73 intrepid válasza:
"nagyon csúnyát mondott anyura." Ezek után még te véded? Fiatal koromban, ha az anyukámra rosszat mondott valaki, akkor nálam erősebb embernek is nekimentem.
7/73 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy hány éves? Nemcsak a 10 évest kell nevelni.
8/73 A kérdező kommentje:
Mindketten 13 évesek vagyunk (ikrek).
Úgylátom ide csak gyermekverő, régimódi szólők járnak.
2014. ápr. 23. 21:50
9/73 anonim válasza:
Nem bántom a gyerekeimet, de nem is csinálnak ilyen dolgokat. Ha nem is a verés a megoldás, kizárt, hogy büntetlenül hagyjam hogy lóg, nem tiszteli az anyját, bukásra áll az egy dolog, de hogy nem szól róla..... és intőről sem stb... mennyivel jobb a verésnél, hogy a saját apádat feljelented?
10/73 anonim válasza:
Feljelentheted. De a pofadba fognak rohogni az orson. Es ha hazaersz apad eltori a kezed labad. Es nagyon jol is teszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!