Ezért feljelenthetem apámat?
Első vagyok. Engem nem érdekelne, hogy lány vagy-e vagy sem, megkapnád a magadét te is. Valóban szerencsés vagy, igaza van apádnak. Nekem az jött le az egészből, hogy van két elkényeztetett taknyos és még nekik áll feljebb, ha büntetést kapnak. Nem ritkaság manapság az ilyesmi. Én is szeretném azt hinni, hogy ez kamu, de sajnos simán kinézem, hogy nem. Elég csak körülnézni az utcán, hogy milyen kamaszok vannak és máris elhiszem a kérdést. A mai gyerekek hajlamosak a szülőt ellenségnek tekinteni, aki csak arra jó hogy a csicskájuk legyen. Jogaik vannak, de kötelességük semmi. Lázadnak minden ellen, akkor is ha nem nekik van igazuk. Te nem látod vagy hisztiből nem akarod látni, de te is rosszat csináltál. Nem elég, hogy véded a rosszat, de még te is direkt ellenkezel, amiben tudsz.
Igaz, hogy sok perverz kérdező van, aki a fenekelésre izgul, de ő szerintem nem tartozik közéjük, nekem nem tipikus. Ez csak egy elkényeztetett, ostoba, éretlen, hisztis kislány. Épp eleget láttam már a fajtájából. Egyébként én is sajnálom, mert nem fogja sokra vinni ilyen értelmi szinttel.
Úr isten. Még apukádnak kellett volna bocsánatot kérnie? Az igen. Én 13 éves vagyok, és én is kaptam már anyukámtól taslást. És? Mi történt? Semmi. Nem pereltem be senkit, ment tovább az élet.
Tegyük fel: Bátyád elnézést kért volna a szüleitektől, akkor megelőzhető lett volna a verés, csak neked is le van épülve az agyad.
Még jó, hogy kért anyukám igazolást. Sok lett volna az 1 hét igazolatlan. Így, hogy ő ment le orvoshoz, legalább 100%-ra el lett intézve.
Testvérem meg verés után nem sokkal bocsánatot kért. Apám viszont nem, hogy durva volt vele.
Mi lenne, ha megbeszélnétek a testvéreddel, hogy együtt bocsánatot kértek?
Összerámoltok, elmosogattok, főztök valamit, (ha tudtok...bár nem nézem ki belőled eddigi nyilatkozásaid alapján) és szépen odaálltok eléjük bocsánatot kérni.
Ahogy olvasom, a szüleitek mindent megadtak nektek, és laza volt a póráz. Túl laza... Most kaptak észbe, hogy elszúrtak valamit, és hamarosan (vagy már) túl késő, így nevelnek, ahogy tudnak.
Szerintem nem túlzás, amit a bátyád kapott. Sőt! Én egyszer egy magazint hoztam haza, amit a suliban találtam. Két óriási pofont kaptam, de megérdemeltem, mert loptam! Sőt, feljelentgetés gondolata eszembe sem jutott, inkább bűntudatom volt.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!