Ha egy 16 éves fiú bejelenti, hogy a saját neméhez vonzódik, akkor ez végleges vagy még változhat?
Az álláspontom a következő: a homoszexualitás, és a többi aberráció 90%-a nevelés kérdése. Egy rendes családban, rendes neveltetéssel, nem debil és romboló környezettel szinte soha nem jönnek elő ilyen problémák. Abban még te is egyet kell hogy érts velem:
-Normáltól eltérő működések mind pszichésen, mind testi tünetekben megnyilvánulva lehetnek öröklöttek, vagy szerzettek. Szerény véleményem szerint más lehetőség nincs.
Márpedig nem talált senki olyan géneket, melyek ezt a defektet eredményeznék neveltetéstől, stb. függetlenül. Meg sehogy sem.Páran próbáltak vitatkozni, de ezt senki sem tudta bebizonyítani, mert ilyenről szó sincs.
Tehát marad az eredeti felvetésem: nem volna ennyi homoszexuális, ha nem dicsőítenék. És valóban, régen, amikor még néhol voltak értékek többek között a médiában, addig nem is volt ennyi felvonulás, stb. Nem érdekel a süketelés, hogy azért nem volt ennyi, mert nem vállalták fel. Kit akartok becsapni? Ez a kijelentés tarthatatlan.
A gének nem csinálnak semmit, hülyék vagytok.
És hogy Columbo-t idézzem: "Csak még valami..."
Meg egyébként is: én annyit állítottam, hogy nincs igazatok. Nekem bőven elég, és másoknak is, hogy senki nem tudta alátámasztani az okoskodását semmivel. Ezen felül más mellett sosem kardoskodtam a témában.
"Most, tehát csúnyán beégtetek azzal, hogy végülis nem tudta senki bebizonyítani a genetikai eredetet, ergo marad a felvett viselkedés, vagyis ti, és a gondolkodásmódotok meglehetősen torz alakot öltött."
Felvett viselkedés? Mégis honnan a búbánatból vettem fel szerinted a viselkedésemet, mikor heteró világban nőttem fel?! Híréről sem hallottam a homoszexualitásnak, mikor rájöttem, hogy meleg vagyok. Módszeresen eltakarta előlem mindenki és lám, mégis az vagyok. Na?
Kedves kérdezőnek pedig:
Véleményem szerint 16 éves korban már elég biztos a fiatal orientációja, magamból kiindulva. Legjobb, ha ilyenkor próbálod elfogadni a gyermekedet, együtt örülni vele, ha esetleg talál valakit, vagy éppenséggel beszéljétek meg a problémákat, hogy mi nyomja a lelkét. Mindenféleképpen éreztesd vele, hogy mellette állsz.
21F(m)
@61:
" Egy rendes családban, rendes neveltetéssel, nem debil és romboló környezettel szinte soha nem jönnek elő ilyen problémák."
íme a cáfolat: saját magam.
kedves 61-es, a "Nem érdekel a süketelés,.. blabla " magadat minősíted... kivál=o érvelés, mivel nem érdekel, nincs is úgy... no comment.
egyébként meg nézz utána, ha érdekel, egy ember szexualitása összetett dolog, a genetika is nagyrészt befolyásolja. vagy te talán azért vagy hetero, mert ezt tanultad? ezek szerint tudnál azonos neműt is szeretni, ha így neveltek volna, igaz?
Úgy tűnik, megint sikerült felkavarnom ezt a meleg kis pocsoját, no sebaj.
"Felvett viselkedés? Mégis honnan a búbánatból vettem fel szerinted a viselkedésemet, mikor heteró világban nőttem fel?! Híréről sem hallottam a homoszexualitásnak, mikor rájöttem, hogy meleg vagyok. Módszeresen eltakarta előlem mindenki és lám, mégis az vagyok. "
-Azért amilyen világot élünk, a módszeres takargatástól távol áll a jelenlegi állapot. B.uziolimpia, meleg büszkeség, melegfelvonulás, egyes helyeken házzasság. Ma még elfogadott, holnap talán kötelező. Kösz, de kösz nem.
Higgyétek el gyerekek, Isten nem Ádámot és Bélát teremtett. Lassan ez a fórum is megolvad a nagy melegtől.
Kedves utolsó: miért, szerinted régen volt ennyi válás, problémás gyerek, ennyi ilyen-olyan pszichés betegség, depresszió stb. ? Manapság, amikor ritkaságszámba mennek azok a családok, ahol a szülők együtt maradtak, ne akard már nekem azt mesélni, hogy akik melegek, azok is pont egy egészséges, sőt, vallásos családban nevelkedtek... ezt te sem gondolhatod komolyan.
"vagy te talán azért vagy hetero, mert ezt tanultad?"
Végső soron fontos szerepe van ennek minden társadalomban. Afrika egyes részein még sajnos ma is bevett szokás, hogy állattal közösülnek. Totál elfogadott dolog, mint itt a homoszexualitás. És hogy művelik, ékes példája a HIV vírus elterjedése, amely eredetileg egy őserdőben élő majomféle viszonylag ritka betegsége volt.
Aztán persze emberről emberre is első körben a melegek terjesztették, mivel végbélközösüléskor elkerülhetetlen a szöveti sérülés, kaput nyitva a vírusnak.
Ide vezet, ha hagyjuk hogy terjedjen egy természetellenes folyamat.
Az arányommal ne törődjetek, pontozzatok le nyugodtan :) Már kitaláltam, hogy egy-két ilyen fórumban majd beírom, hogy Béla vagyok, a tökéletes cáfolat, mert meleg.... pikk pakk ugrik az arányom. :))
61
Milyen egy rendes nevelés? Vered a gyereket vagy nem? Rendpárti, elnyomó vagy nem?
66-os jó meglátás
61-est biztos jól eltangalta az apja mert volt jóbarátja és ez már búzas
Nem kicsit vagy korlátolt ember, de hagyjuk, nem kínlódom veled senkim nem vagy hogy minimális energiat fordítsák rád, szal oromkodj csak igazad lett, most aztán megfogtad a sok b zit
Erre rants is rá, hiszen most hogy már megmontad a frankot most már mi is tudjuk.
Na mégis milyen sokat írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!