Ha egy 16 éves fiú bejelenti, hogy a saját neméhez vonzódik, akkor ez végleges vagy még változhat?
Nagyon jól tudod, hogy nem erre a kérdésre gondoltam :)
Addig fog a csapból homok folyni amíg homofóbia.
Látom még mindig nem érted mit beszélek, de nem is akarod.
Valamiért választ se kaptam még.
Nem is csodálkozok.
Kedves utolsó, rendkívül heves természetű meleg úriember. Nem érzem magam seggarcnak. Ellenben te és a barátod végbélközösüléses orális szex kombinációja már inkább adhatna okot hasonló gúnyra, mégsem teszem.
Nem kell lehűlnöd, de ne legyél ennyire forrófejű.
"Miért kéne egyenjogúságért tüntetnie annak, aki a legkisebb mértékben sincs diszkriminálva?"
Lássuk csak: én indulhatok az Olimpián, ha megfelelő a sportteljesítményem. Bármely meleg indulhat szintén, ha megfelelő a sportteljesítménye.
Miért nem indulhat hetero a b.uziolimpián úgy, hogy ő vállalja a hetero mivoltát?
Mi ez, ha nem diszkrimináció?
Kedves xx kromoszómapárral és enyhén biszexuális beütéssel rendelkező homoszexuális érdekvédő!
-Én kérek elnézést, hogy mellélőttem a fajtaleírásban. Feltételezem mindkét szülőd nevel vagy nevelt fel, vallásos vagy, megáldott a Dalai lámától a Szent Pápáig mindenki, akár csak a többi "rendes" családban élő meleget, aki azt se tudta mi a homoszexualitás, mielőtt öntudatára ébredt volna.
Nem repedezik néha nálatok a plafon? És ettől függetlenül, lehetnél toleránsabb, írhatnál szebben.
további hasznos időtöltést
Ne szorítkozzunk eme komplett eseménycsoport egyetlen puszta töredékére. A melegek olimpiája olyasféle találmány, melynek jómagam sem látom különösebb szükségét, ettől eltekintve agressziót és reklamáció-késztetést sem vált ki belőlem. Elsősorban a felvonulásokat céloztam meg előbbi monológommal, azt teljesen érthetőnek találom a társadalmi normák és az azokból kiforrt közvélemény tudatában.
"Feltételezem mindkét szülőd nevel vagy nevelt fel, vallásos vagy, megáldott a Dalai lámától a Szent Pápáig mindenki, akár csak a többi "rendes" családban élő meleget, aki azt se tudta mi a homoszexualitás, mielőtt öntudatára ébredt volna."
Ebből kiérzek jókora darab cinizmust, de félelmeid eloszlatása érdekében leszögezném, nem terveztem álszent dumát lejteni. Elvált felmenők sarja vagyok, kik rövid pórázon sosem fogtak, s az egyházat sem a teljes megtisztulás eszközeként tartották számon, így hitem az ateizmus lett. A szexuális orientáció különféle alternatíváival ezzel szemben valóban nem ismerkedtetett meg a kutya sem, korábbi gyerekkorom előtt nem találkoztam fogalmaikkal, a fordulópont beköszöntével egyetemben azonosítottam be magam önerejűleg. A mennyezetem tökéletesen ép, köszöni szépen.
Bocs a trágár kifejezésmódért, direkt kötözködésnek tűnt a válaszod, amit lereagáltam vele.
Az Euro és Gay Gamesbe is jelentkezhet bárki. Kor, nem, és szexuális orientációs megszabás nincs. Szóval a következőre nyugodtan jelentkezhetsz. :P Épp a kirekesztés ellen van mindkét rendezvény.
Megint megjegyezném, hogy a legrendesebb családban is előfordul a homoszexualitás, akár befogod a füled és a szemed akár nem. Ezt csak az előző hozzászólásodba lévő feltételes célzásra értem.
De nekem még mindig nem adtál értékelhető választ :P
96. Válaszoló: nem voltál trágár, és úgy tűnik, az olimpiában legalább egyetértünk. Ez is haladás :)
"Az Euro és Gay Gamesbe is jelentkezhet bárki."
-Persze, jelentkezhet bárki, aki homi. Aki nem, az is, de nem reklámozhatja egyedi pólóban, hogy ő a hetero csapatot képviseli. Ergo megint ott tartunk, hogy akkor minek külön olimpia nekik?
Szegénykém, ott 21:06-nál: már irtam neked választ, de úgy látszik, időhurokba kerültél. Mert már megírtam azt is, hogy mi miatt kommentelek itt, és szemléltettem a szexuális nevelés szerepét is. Tudom, azt értékelnéd, ha kijelenteném: rádöbbentem a nagy igazságra: én is b.uzi vagyok. Sajnálattal közlöm, hogy ez annyira messze van a valóságtól, mint Makó Jeruzsálemtől.
Nekem csak azt írtad, hogy azért írsz ide amiért én is.
Ez nem elég konkrét válasz, de most már fogjuk rá, hogy adtál egyet, felhoztad a szexuális nevelést (aztán kifejtetted a 90%-os dolgot ami elég baromság hozzáteszem).
Én csak azért kezdtem el ide írni mert nem értem, hogy minek vitáztok feleslegesen olyan dolog miatt amihez senkinek sincs még 100%-os alapja. A te alaptalan állításaidon meg eléggé érződik az ellenszenv.
Ezért nem értem, aki ennyire nem szívleli ezt a dolgot, az minek foglalkozik ezzel?
Nem arra akartam célozni, hogy meleg vagy, de ha ennyire nem bírod a homoszexualitást akkor annyira még sincs messze tőled, mert valamiért kiváltja belőled azt, hogy itt terjeszd a torz tanaidat. És én ezt nem értem.
Vagy pl ezt a hozzászólásod:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
Ez is nyilvánvaló provokáció és amúgy is elég provokatívan vagy már írták előttem cinikusan fogalmazol.
De ugye a vita, és a gonoszkodás, sárdobálás nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!