Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha egy 16 éves fiú bejelenti,...

Ha egy 16 éves fiú bejelenti, hogy a saját neméhez vonzódik, akkor ez végleges vagy még változhat?

Figyelt kérdés
Mit tehet ilyenkor egy szülő?

2012. jún. 17. 12:56
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/124 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon jól tudod, hogy nem erre a kérdésre gondoltam :)

Addig fog a csapból homok folyni amíg homofóbia.

Látom még mindig nem érted mit beszélek, de nem is akarod.

Valamiért választ se kaptam még.

Nem is csodálkozok.

2012. júl. 13. 19:59
 92/124 anonim ***** válasza:
12%

Kedves utolsó, rendkívül heves természetű meleg úriember. Nem érzem magam seggarcnak. Ellenben te és a barátod végbélközösüléses orális szex kombinációja már inkább adhatna okot hasonló gúnyra, mégsem teszem.

Nem kell lehűlnöd, de ne legyél ennyire forrófejű.

2012. júl. 13. 20:02
 93/124 anonim ***** válasza:
69%
Gondolom ezt nem nekem szántad, de tisztázzuk azért, a esetleges megfigyelőknek, hogy nem én beszéltem csúnyán xD
2012. júl. 13. 20:05
 94/124 anonim ***** válasza:
85%
Sikeresen mellélőttél nálam, nem vagyok meleg, még csak hímnemű sem. XX kromoszómájúnak születtem (azóta is az maradtam), közelebb állva a heteroszexuális irányultsághoz, mint a leszbikushoz, egy jelentősebb biszex beütés viszont szorult belém. Ennyit a roppant alapos következtetéseidről.
2012. júl. 13. 20:06
 95/124 anonim ***** válasza:
12%

"Miért kéne egyenjogúságért tüntetnie annak, aki a legkisebb mértékben sincs diszkriminálva?"

Lássuk csak: én indulhatok az Olimpián, ha megfelelő a sportteljesítményem. Bármely meleg indulhat szintén, ha megfelelő a sportteljesítménye.

Miért nem indulhat hetero a b.uziolimpián úgy, hogy ő vállalja a hetero mivoltát?

Mi ez, ha nem diszkrimináció?

Kedves xx kromoszómapárral és enyhén biszexuális beütéssel rendelkező homoszexuális érdekvédő!

-Én kérek elnézést, hogy mellélőttem a fajtaleírásban. Feltételezem mindkét szülőd nevel vagy nevelt fel, vallásos vagy, megáldott a Dalai lámától a Szent Pápáig mindenki, akár csak a többi "rendes" családban élő meleget, aki azt se tudta mi a homoszexualitás, mielőtt öntudatára ébredt volna.

Nem repedezik néha nálatok a plafon? És ettől függetlenül, lehetnél toleránsabb, írhatnál szebben.

további hasznos időtöltést

2012. júl. 13. 20:29
 96/124 anonim ***** válasza:
82%

Ne szorítkozzunk eme komplett eseménycsoport egyetlen puszta töredékére. A melegek olimpiája olyasféle találmány, melynek jómagam sem látom különösebb szükségét, ettől eltekintve agressziót és reklamáció-késztetést sem vált ki belőlem. Elsősorban a felvonulásokat céloztam meg előbbi monológommal, azt teljesen érthetőnek találom a társadalmi normák és az azokból kiforrt közvélemény tudatában.

"Feltételezem mindkét szülőd nevel vagy nevelt fel, vallásos vagy, megáldott a Dalai lámától a Szent Pápáig mindenki, akár csak a többi "rendes" családban élő meleget, aki azt se tudta mi a homoszexualitás, mielőtt öntudatára ébredt volna."

Ebből kiérzek jókora darab cinizmust, de félelmeid eloszlatása érdekében leszögezném, nem terveztem álszent dumát lejteni. Elvált felmenők sarja vagyok, kik rövid pórázon sosem fogtak, s az egyházat sem a teljes megtisztulás eszközeként tartották számon, így hitem az ateizmus lett. A szexuális orientáció különféle alternatíváival ezzel szemben valóban nem ismerkedtetett meg a kutya sem, korábbi gyerekkorom előtt nem találkoztam fogalmaikkal, a fordulópont beköszöntével egyetemben azonosítottam be magam önerejűleg. A mennyezetem tökéletesen ép, köszöni szépen.

Bocs a trágár kifejezésmódért, direkt kötözködésnek tűnt a válaszod, amit lereagáltam vele.

2012. júl. 13. 20:53
 97/124 anonim ***** válasza:
82%

Az Euro és Gay Gamesbe is jelentkezhet bárki. Kor, nem, és szexuális orientációs megszabás nincs. Szóval a következőre nyugodtan jelentkezhetsz. :P Épp a kirekesztés ellen van mindkét rendezvény.

Megint megjegyezném, hogy a legrendesebb családban is előfordul a homoszexualitás, akár befogod a füled és a szemed akár nem. Ezt csak az előző hozzászólásodba lévő feltételes célzásra értem.

De nekem még mindig nem adtál értékelhető választ :P

2012. júl. 13. 21:06
 98/124 anonim ***** válasza:
28%

96. Válaszoló: nem voltál trágár, és úgy tűnik, az olimpiában legalább egyetértünk. Ez is haladás :)

"Az Euro és Gay Gamesbe is jelentkezhet bárki."

-Persze, jelentkezhet bárki, aki homi. Aki nem, az is, de nem reklámozhatja egyedi pólóban, hogy ő a hetero csapatot képviseli. Ergo megint ott tartunk, hogy akkor minek külön olimpia nekik?

Szegénykém, ott 21:06-nál: már irtam neked választ, de úgy látszik, időhurokba kerültél. Mert már megírtam azt is, hogy mi miatt kommentelek itt, és szemléltettem a szexuális nevelés szerepét is. Tudom, azt értékelnéd, ha kijelenteném: rádöbbentem a nagy igazságra: én is b.uzi vagyok. Sajnálattal közlöm, hogy ez annyira messze van a valóságtól, mint Makó Jeruzsálemtől.

2012. júl. 13. 21:24
 99/124 anonim ***** válasza:
82%

Nekem csak azt írtad, hogy azért írsz ide amiért én is.

Ez nem elég konkrét válasz, de most már fogjuk rá, hogy adtál egyet, felhoztad a szexuális nevelést (aztán kifejtetted a 90%-os dolgot ami elég baromság hozzáteszem).

Én csak azért kezdtem el ide írni mert nem értem, hogy minek vitáztok feleslegesen olyan dolog miatt amihez senkinek sincs még 100%-os alapja. A te alaptalan állításaidon meg eléggé érződik az ellenszenv.

Ezért nem értem, aki ennyire nem szívleli ezt a dolgot, az minek foglalkozik ezzel?

Nem arra akartam célozni, hogy meleg vagy, de ha ennyire nem bírod a homoszexualitást akkor annyira még sincs messze tőled, mert valamiért kiváltja belőled azt, hogy itt terjeszd a torz tanaidat. És én ezt nem értem.

Vagy pl ezt a hozzászólásod:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..

Ez is nyilvánvaló provokáció és amúgy is elég provokatívan vagy már írták előttem cinikusan fogalmazol.

De ugye a vita, és a gonoszkodás, sárdobálás nem ugyanaz.

2012. júl. 13. 21:51
 100/124 anonim ***** válasza:
82%
Szóval nem nem arra célzok, hogy meleg vagy hanem durván homofób.
2012. júl. 13. 21:53
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!