Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha egy 16 éves fiú bejelenti,...

Ha egy 16 éves fiú bejelenti, hogy a saját neméhez vonzódik, akkor ez végleges vagy még változhat?

Figyelt kérdés
Mit tehet ilyenkor egy szülő?

2012. jún. 17. 12:56
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/124 A kérdező kommentje:

Hol olvastad azt a kérdésemben, hogy engem érdekel vagy rólam van szó? Általánosságban kérdeztem, hogy mi erről a vélemény.

Egyébként azt nem írom le, hogy a Te torkodon mit nyomnék le, de hogy nem homokot, az is biztos!

2012. júl. 13. 23:06
 112/124 anonim ***** válasza:
24%

"Hol olvastad azt a kérdésemben, hogy engem érdekel......"

Hát biztos a szomszéd Marcsi nénit foglalkoztatta, neki nem volt internet hozzáférése, és habár téged nem érdekel, feltetted helyette a kérdést kegyből :DDD

Így szegény öreglánynak lesz miről mesélnie. :DD

2012. júl. 13. 23:10
 113/124 anonim ***** válasza:
0%
Ja és nyomogasd te az akármidet a medvecsapdába.
2012. júl. 13. 23:12
 114/124 A kérdező kommentje:

Jobb helyre is tudom nyomogatni, mint a medvecsapda, ne aggódj! :)

Amúgy arra lettem volna kíváncsi a kérdéssel, hogy hány ilyen hozzád hasonló homofób kezdi el a téveszméit írogatni. Akadt néhány...

Te például mit tennél, ha egy családtagod vagy egy hozzád közel álló személy bejelentené, hogy meleg? Inkább ne válaszolj, mert szerintem a válaszod is téged minősítene...

2012. júl. 13. 23:15
 115/124 anonim ***** válasza:
72%
Ne törődj vele. Csak magát égette eddig is.
2012. júl. 13. 23:18
 116/124 anonim ***** válasza:
37%
Ennek a civakodásnak nincs sok jövője már. Ideje volna leállni vele (kiváltképp a 32%-osnak).
2012. júl. 13. 23:41
 117/124 anonim ***** válasza:
15%
Az ilyen jellegű kérdések pedig erre lettek kitalálva. Mint amikor megkérdezi a hittérítő, hogy hiszel e Istenben?
2012. júl. 13. 23:52
 118/124 anonim ***** válasza:
82%

Sokan vannak akik mindenféle szexualitást elfogadnak,én is ezek között vagyok.A felvonulással nincs problémám,aki meg nem akarja,az nem nézi.Konkrétan biszexuális vagyok és egyáltalán nem divatból lettem az.Kíváncsiságnak indult,komolyabb kapcsolatom lett belőle.Mindig is elfogadtam a "másságot",mindenféle "másságot".Lehet,hogy genetikai "hiba",de semmiképp se nevelési probléma.Hogyan is lehetne egy gyereket AKARATLANUL is homoszexuálisnak vagy tranzszexuálisnak nevelni?A válasz:SEHOGY!Mégpedig azért,mert a nevelésnél nem a nemi identitásra fektetődik a hangsúly,hanem arra,hogy a boldog gyermekből egy boldog felnőtt ember legyen.:)Ez a legfontosabb és ez kellene,hogy a legfontosabb legyen minden szülőnek.De ha nem fogadod el esetleg a gyerekedet homoszexuálisnak,vagy akárkinek,akkor lehet,hogy megöli magát és temetheted el..az meg nem jó.Ja,anyáméknak sosem fogom elmondani,hogy biszex vagyok.Ki is tekernék a nyakam,főleg keresztanyám.Utálnának,de nagyon.De én is utálom keresztanyámat így is,megvan rá minden okom,na ez most nem érdekes.Szóval a kérdésre válaszolva:

Ne akarj változtatni és fogadd el a helyzetet!:)Legalább boldog lesz a gyermeked.:)

16/L-biszex

2012. júl. 30. 02:42
 119/124 anonim ***** válasza:
0%

"nevelésnél nem a nemi identitásra fektetődik a hangsúly"

Nem rosszból, de lapozz át egy gyermeklélektan tankönyvet.

"Utálnának,de nagyon.De én is utálom keresztanyámat így is,megvan rá minden okom...."

-Ez meg megint a gázos családi háttér iskolapéldája. Köszönjük Emese.

2012. júl. 30. 13:26
 120/124 anonim ***** válasza:
77%

"nevelésnél nem a nemi identitásra fektetődik a hangsúly"

Nem rosszból, de lapozz át egy gyermeklélektan tankönyvet.

"Utálnának,de nagyon.De én is utálom keresztanyámat így is,megvan rá minden okom...."

-Ez meg megint a gázos családi háttér iskolapéldája. Köszönjük Emese.

A válaszom pedig erre:

-A mindenkin átgázoló,rosszindulatú ember csak rosszat lát mindenben,és persze,hogy gyűlölködik,mert neki sem volt jobb élete!:)

Neked kellene a gyermeklélektant lapozgatni,nekem ugyan nem,16 évesen pláne nem,mert gyerek vagyok,de tudom,hogy a gyerekemet akármilyen lesz később,úgy kell elfogadnom,mert attól lesz boldog és kiegyensúlyozott.

Semmiféle gázos háttér nincs,keresztanyám az egy undorító boszorkány,mert egyrészt próbálta anyámékat kisemmizni,félig-meddig sikerült is,uszította egymás ellen őket.57 éves létére anya már még egy férfit nem találna,főleg egy gyerekkel.Az,hogy apám alkoholista,nem attól lettem én biszexuális.

KÖSZÖNJÜK ZOLTÁN.:') ejj,de szánalmas vagy...édes istenem..

2012. júl. 30. 13:31
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!