Ha egy 16 éves fiú bejelenti, hogy a saját neméhez vonzódik, akkor ez végleges vagy még változhat?
Teljes mértékben a helyes úton jársz azzal, hogy felismerted a dolgot magadban, amin változtatni kell. Már volt egy előttem válaszoló, aki hasonló cipőben járt, igaz ő nem nevezte meg, hogy őt mi vonzotta régen. Azt írta, mára megszabadult tőlük. Ezt kívánom neked is, hogy sikerüljön!
Lehet megint sok érzékeny ebmer lelkébe tiprok, de a fogalmazásod alapján neked nem csak a homoszexualitás a problémád. Továbbá sajnálom, hogy eltűnt az a válaszoló, aki a nem olyan rég még arról győzködött mindenkit, hogy bizonyítékai, sőt, kellő ismeretanyaga van ezen probléma genetikai eredetének magyarázatához. Eddig is tény volt, eztán is az lesz, hogy ez nincs így. Páran tudományos körökben is nagyon szeretnék ha így lenne, de nincs az a kutatás, ami ezt valaha alátámasztotta volna, és úgy fest a dolog, nem is lesz soha.
Továbbra is javaslom, hogy fogadjuk el a másikat, de minden, problémát kezeljünk a helyén. Nem az a probléma megoldása, hogy áá, ez természetes dolog. Aki akar, az tud változni jó irányban, aki nem akar, az pedig éljen ahogy szeretne, de ne akarja népszerűsíteni a maga defektjét. És ez áll az alkoholistáktól a drogfüggőkön át, a szexuális aberrációk valamennyi válfajára. És csak addig, amíg másoknak nem árt ezzel.
Akik szerint ez sértés, gonosz hozzáállás, azok nem gondolkoznak logikusan. Ha pedig valakinek nem tetszik valami, én megértem. Tessék érvekkel cáfolni, hogy mi nem helytálló, értelmesen válaszoló, gondolkodni tudó emberekkel szívesen vitatkozok. De ugye a vita, és a gonoszkodás, sárdobálás nem ugyanaz.
Látom van egy pár ember, aki vitatkozni, érvelni nem tud, csak nyomogatni a piros kezet. Ez olyan mosolyogtató. Kb. olyan ez, mintha csak annyi telne tőletek, hogy nem nem nem nem így van!
-De miért?
-Mert nem nem nem.... :))
Sokkal inkább:
-Ez így van!
-Miért?
-Mert csak.
-Nem, hiszen ez és ez ellene szól.
-Leszarom, akkor is nekem van igazam!
Kedves utolsó, én úgy gondolom, ha már létrehozták ezt a fórumot (is) qvázi népszerűsíteni ezt a szexuális zavart, és sokaknak előttem volt mersze (pofája) okoskodni, hogy ez tudományos alapokon nyugvó, kőbevésett valami, akkor van helye kinyilvánítani az embernek az igazát. Most, tehát csúnyán beégtetek azzal, hogy végülis nem tudta senki bebizonyítani a genetikai eredetet, ergo marad a felvett viselkedés, vagyis ti, és a gondolkodásmódotok meglehetősen torz alakot öltött.
Értem én, hogy kényelmetlen ezzel szembenézni, de a tények makacs dolgok maradnak. Összefoglalva: napjaink rothadó civilizációjának mellékterméke ez a jelenség is.
Részemről itt a pont. Ja, és lehet ezt is lepontozni, legalább látszik, hogy sokaknak betalált a dolog. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!