Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Igaza van az osztályfőnökömnek...

Igaza van az osztályfőnökömnek abban, hogy a saját iskolám nyolcadikosainak a ballagása fontosabb, mint a barátnőimé?

Figyelt kérdés
Ezen a pénteken lesz 3 barátnőm (osztálytársak) és az én sulim nyolcadikosainak ballagása. A barátnőim meghívtak, és tudom, hogy csalódottak lennének, ha nem mennnék el, ráadásul az én sulimét elég sokszor láttam már, a ballagókhoz kb. semmi közöm. Szóltam ma ofőmnek, hogy nem tudok menni, erre kiakadt, hogy ez kötelező iskolai rendezvény, ne menjek már másikra és amúgyis. Igaza van?
2012. jún. 12. 17:47
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
88%
Nincs igaza. Egyébként is miért kötelező rendezvény ez? Nálunk meg pont hogy nem szívesen látnak ha elmész.
2012. jún. 12. 17:49
 2/29 anonim válasza:
100%

menj nyugodtan a barátnőid ballagására. A ballagás nem arról szól, hogy mi fontos a tanárodnak, és hogy meglegyen a létszám, hanem a ballagás a ballagóknak a napja. Ha nincs aki miatt ott lennél a te sulidban, akkor valszeg a te sulid nyolcadikosai sem ragaszkodnak hozzád. Viszont a barátnőid meg szeretnének látni téged, és te is ott lennél szívesebben. Ugyanmár, ne hagyd, hogy egy valaki osztályfőnök kitalálja, hogy mi a jobb neked. Ha kötelező is, szerintem a Ballagás azért van, hogy jól érezd magad. MENJ A BARÁTNŐIDHEZ

20f

2012. jún. 12. 17:52
 3/29 anonim válasza:
100%
Nincs igaza! Ez a te döntésed!
2012. jún. 12. 17:53
 4/29 anonim ***** válasza:
81%
Nincs igaza. Menj a barátnőid ballagására, és kész.
2012. jún. 12. 17:58
 5/29 anonim ***** válasza:
74%
A ballagás a megelőző, vagyis a ballagtató évfolyamnak -itt a hetedikeseknek- valóban kötelező iskolai rendezvény, éppúgy, mint az évnyitó és az évzáró.
2012. jún. 12. 18:05
 6/29 anonim ***** válasza:
42%
Iskolai időn kívül az iskola semmire nem kötelezhet.
2012. jún. 12. 18:06
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
én biztos,hogy a barátnoimére mennék
2012. jún. 12. 18:08
 8/29 anonim ***** válasza:
50%
Ja, hát ennyi erővel ne menjen évnyitóra és évzáróra se. Az iskoláknak igenis vannak tanítási időn kívüli rendezvényei, amiken a megjelenés kötelező és ez benne is van a házirendben.
2012. jún. 12. 18:08
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
irass egy papirt a szuleiddel es kesz.nem te ballagsz.
2012. jún. 12. 18:16
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is ha íratsz egy papírt a szüleiddel meg van oldva.

Mi 10.-esek vagyunk, szóval csak jövőre ballagtatunk, (12.-eseket) és az egyik barátnőm fiúja most ballagott. (ő egy másik suliba jár) És a barátnőm nem mehetett el... A mi sulinkban meg az a szokás, hogy a fél városon át kell vonulni a ballagóknak meg a ballagtatóknak, mi 10.-esek meg megyünk utánuk... Csak tudnám minek. Legyalogoljuk a lábunkat, mire odaérünk a sulihoz, mert valahonnan az erdőből indulunk egy párszáz éves építménytől "450 éves szokás szerint, az iskola szellemiségben"

2012. jún. 12. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!