Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Igaza van az osztályfőnökömnek...

Igaza van az osztályfőnökömnek abban, hogy a saját iskolám nyolcadikosainak a ballagása fontosabb, mint a barátnőimé?

Figyelt kérdés
Ezen a pénteken lesz 3 barátnőm (osztálytársak) és az én sulim nyolcadikosainak ballagása. A barátnőim meghívtak, és tudom, hogy csalódottak lennének, ha nem mennnék el, ráadásul az én sulimét elég sokszor láttam már, a ballagókhoz kb. semmi közöm. Szóltam ma ofőmnek, hogy nem tudok menni, erre kiakadt, hogy ez kötelező iskolai rendezvény, ne menjek már másikra és amúgyis. Igaza van?
2012. jún. 12. 17:47
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Hogy neked mi a fontosabb, az rajtad áll,

VISZONT

Ha kötelező a megjelenés, mert pl. az iskola szabályzata így rendeli; vagy mert ti ballagtatjátok a nyolcadikosokat hetedikesként..., akkor csak igazolással húzhatod ki magad.

Ilyen egyszerű.

2012. jún. 12. 19:24
 12/29 A kérdező kommentje:

5. válaszoló írta, hogy a ballagtatóknak, tehát a 7.-eseknek tényleg kötelező. Nálunk azoknak sem mind, ketten tartják a zászlót, amire még ketten rákötnek egy szalagot, és 4-en felolvasnak egy szöveget, ami ugyanaz 21 éve. Egyébként nem 7.-es vagyok. :)

Köszönöm a válaszokat, biztos, hogy a barátnőim ballagására megyek, csak nagyon szeretem az ofőmet, hihetetlenül jólelkű nő, ezért nem értem, most miért akadt ki.

2012. jún. 12. 19:27
 13/29 anonim ***** válasza:
Nálunk csak a rokonság ballagásaira lehet elmenni,vagy pedig meghívóval vagy kikérővel bármelyik másik ismerősére..
2012. jún. 12. 19:54
 14/29 anonim ***** válasza:
64%
Emberek!Ti egyáltalán tudjátok ,hogy kell használni a hasznos ill. nem hasznos kezeket ?Mert szerintem nem, vannak akik ugyanazt írták mint a másik mégis lepontoztàtok. Gondolkozzatok már emberek!
2012. jún. 12. 21:03
 15/29 anonim ***** válasza:
49%

Az iskola feladata a tanítás.

tanulás miatt járnak oda a tanulók,nem ballagni, ceremóniázni, pitypallárézni dínomdánom pitypalattyolni, hanem TANULNI. meg nem is iskolaközösség és osztályközösség szelleme miatt. szóval menj nyugodtan.

abban van valami h a munkahelyen majd lesznek kötelezettségek és arra akar az iskola felkészíteni. csakhogy ilyen megállapodást a tanulóval sose íratott alá az iskola, hanem belekényszeríti, míg a munkahelyet mindenki maga választja meg az elvárásaival együtt és aláírja az elején, hogy elfogadja a feltételeket.

annyi minden volt tanításon kívül nekünk is de nem tudom minek. utáltam teljes szívemből az összes ilyen rendezvényt és szenvedtem is rendesen, amikor ott voltam, ennek amúgy pszichikai oka volt de a nagyokos tanároknak az ilyenekhez lövése sincs. na ez már nem ide tartozik. ha úgyis csak tanítani tudnak, minek foglalkoznak olyannal is, amihez nem értenek, érthetetlen.

2012. jún. 13. 02:03
 16/29 anonim ***** válasza:
21%
Utolsó, nagyon buta vagy.
2012. jún. 13. 06:41
 17/29 anonim ***** válasza:
62%
Nagyon köszönöm ,hogy azért lepontoztok amiért igazat beszélek...remek társaság
2012. jún. 13. 11:34
 18/29 anonim ***** válasza:
0%
A 8.-adikosokat a 7-esek ballagtatják. Ők díszítik fel a termet, ők bonyolítják le a dolgokat. Ha most mindenki kitalálja, hogy nem tud mennyi, mert más dolga van, akkor ki fogja elballagtatni őket? És ha mindenki így gondolja, akkor neked ki csinálja a ballagást jövőre? Igen, igaza van az ofőnek.
2012. jún. 13. 12:09
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez baromság. Ha meghívtak egy ballagásra illik megjelenni, legalább az iskolában. Ez alap. Az ofőd meg ebbe nem szólhat bele. Lehetne rokonod is pl. Akkor is azt mondaná hogy ez fontosabb?
2012. jún. 13. 12:53
 20/29 anonim ***** válasza:
76%

Ezen a pénteken lesz 3 barátnőm (osztálytársak)...

A mondatnak ezt a felét nem tudom értelmezni, ha az osztálytársaid is ballagnak, akkor te is ballagsz, nem? :D

Amúgy meg menj el a barátnőid ballagására. :)

2012. jún. 13. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!