Igaza van az osztályfőnökömnek abban, hogy a saját iskolám nyolcadikosainak a ballagása fontosabb, mint a barátnőimé?
20-asnak: egymás osztálytársai :D Nem tudom, valamiért lényegesnek tartottam akkor odaírni.
Akkor mégegyszer leírom: NEM vagyok 7.-es. És nálunk az egész felső díszít, nem tudom, más sulikban mi a szokás, de nálunk az 5.-esek díszítik a folyosót, 6.-osok a kaput és a 7.-esek nem tudom, de mint már korábban írtam, csak pár ember kell a hetedkesek közül a ballagtatáshoz.
Valaki itt írt arról, hogy az iskola csak tanulásra van... Elég érdekes felfogásod van, lázadni nem kell az iskolai rendezvények ellen, csak azt nem értem, az ofőm miért gondolja azt, hogy a 8.-osok a ballagásukon azt pásztázzák, mindenki ott van-e a 6. osztályból. Mert konkrétan ezt mondta.
16/22 ma 06:41
Kifejtenéd esetleg, miért vagyok buta? Érvek, vagy valami? mert elkanyarodtam a témától és létezhet más vélemény is, mint az enyém, de a válaszod nagyon szűkszavú volt. Vagy eleve annyira hülye vagyok, hogy felesleges a szót pazarolni rám? Na ha ez utóbbi, akkor a legszánalmasabb te vagy a világon. de bízom benne, hogy értelmes véleménycserére kapható vagy. :)
bocs, de mi ez, ideböfögni egy mondatot h "nagyon buta vagy"? itt a kérdésre kéne válaszolni, azzal összefüggésben írni, nem a frusztrációt levezetni. ha normálisan válaszolnál, mivel nem értesz egyet velem, talán a kérdezőnek is segítenél, bár nem feltételezem, hogy ez szándékodban áll.
Bocsáss meg, de nem töltöm itt az egész napomat.
Buta az az ember, aki azt hiszi, az iskola csupán a tantárgyak megtanítására szolgál. A nevelés emellett a szokások és tradíciók továbbvitelét is jelenti. A közösség szintén fontos, az ember társas lény, akit nem érdekel más magán kívül, az nem is normális.
A házirendet mindenki aláírja, amikor az iskolát megkezdi, abban pedig benne van, hogy az intézménynek vannak tanórán kívüli programjai, amin a részvétel kötelező.
Szeretni nem kell őket, de a megjelenés bizony kötelező.
26. hát én nem emlékszem h iskolás koromban ilyeneket aláírattak velem. max. odatolnak valamit a gyerek elé és alá kell írni beiratkozásnál, el se mondják, idő sincs elolvasni, mert van a beiratkozásra összesen 1 perc. na, de nem aláírni próbálja csak meg!
aki nem társas lény, egész biztos nem ezektől lesz az, nekem se segített semmit abban, hogy szociálisabb legyek. elmehetnek vele a sunyiba az iskolák! nagy nulla az egész! Egy ilyen nem tanításos napon videófelvétel is készült, engem is felvettek és meg se kérdezték, beleegyezek-e! nem egyeztem volna bele!
Kedves kérdező, menj nyugodtan arra a ballagásra, amelyikre Te szeretnél. vagy lehet, még a kábeltévében is benne leszel úgy, hogy nem is tudsz róla! (bár ha szeretsz szerepelni, akkor ezzel nincs gond)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!