Pné Sz.Abigél kérdése:
Te szülnél 2. házasságba (37 évesen, de fiatalosan) ha neki még nincs, de amúgy van nekem 3 gyermekem? 16-14,5-8 évesek. Ő nem forszírozza, tök jó fej-majd meglátjuk. De biztos nagyon boldog lenne egy "saját"tól is.
Figyelt kérdés
2012. jan. 31. 23:47
1/13 anonim válasza:
A 2. házasság, és a korod miatt PERSZE' Ha a 3 gyerek után már nem szeretnél 4.-et, akkor az a te döntésed. Szerintem beszéljetek róla, és akkor könnyebb lesz döntened!
2/13 anonim válasza:
Miert ne? Ha anyagilag megengedhetnem magamnak, akkor igen. Egyedul a penz szabhatna neki gatat. Kolleganom 40 elmult, es mult heten adott eletet az elso gyermekenek, tehat a kor nem szamit (legalabbis egy darabig), csak akarni kell.
3/13 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2012. febr. 1. 00:05
5/13 anonim válasza:
Szerintem a párod biztosan örülne,és ha mindketten akarjátok,vágj bele!Nekem a 4-5 gyerekes ismerőseim annyira pozitívan vélekednek a nagy család örömeiről...nem mondhatnám bárki is a pénzt firtatná.Sosem arról beszél egyik sem ,milyen drága a kaja,vagy mennyire nehéz a sok gyerek..Nem! Szinte egytől egyig, boldogok,látszik a szeretet,egyszerűen,de annál nagyon megértésben élnek.
Én szülnék különben! Ettől jobb dolog nem sok történt velem az életben,mint a gyerekeim mikor megszülettek.:-)
6/13 anonim válasza:
Nálam ugyanez volt a helyzet.nekem 3 gyerekem van 19-18-10 évesek.Páromnak nem volt gyerek de már van 7 hetes a közös fiunk.Nem bánom,hogy bevállaltam,nagyon jó apa és az én gyerekeimre is sajátjaként tekint.Ja és repes az örömtől ő 42 én 37 éves voltam.
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok bátorítást:)))Mónika!Én 37 múltam ő 43 lesz.A 10 éves ,hogy viselte a "sok" változást?Nekem a 8 éves-2 hónapja házasodtunk-magától mondja,h "apa",de azt mondta,h akkor biztos a picivel foglalkozna többet új apukája:)Ezért is várnék,lehet amíg "összerázódik" a család,de más azt mondja,h jobb ha így egyszerre kellene beleszokni neki mindenbe..új apuka és élet és még kis tesó is..Köszi a választ:)
2012. febr. 1. 14:35
8/13 anonim válasza:
Nagyon jól viselte a két nagy fiú a 10 éves lány először az nem tetszett a lányomnak,hogy fiú lesz,de amikor megszületett nem volt semmi gond nagyon szereti így is ,hogy fiú::))Lányom keresztnevén szólítja a páromat.6 éves kora óta ismeri.féltékenység inkább felém volt,de már nincs az sem bevonom őt és segít így talán könnyebb.Bármi kérdésed van írj.
9/13 anonim válasza:
Szia!
Szerintem merj belevágni!
Nekem a kislányom 10 éves volt amikor született a kistesója a jelenlegi páromtól. Ő nagyon jól kijött a párommal, és a kicsit is úgy szereti mintha egy apukájuk lenne. Ma 15 éves a nagy és 5 a kicsi.
35.N
10/13 anonim válasza:
Simán... 15 és 12 a lányaim. Elváltam,férjhez mentem újból és jön a közös. 35 vagyok....Még simán belefér és mindenki várja nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!