Mit lehet tenni akkor amikor a saját barátnőd nem hisz neked?
17 éves lányok vagyunk és nagyon kivagyok már az egésztől...mostanában a barátnőm mindenben kételkedik. Utálom azt,hogy olyan kételkedő szemekkel néz sokszor,mert gondolom nem hiszi azt el sokszor, amit mondok neki. A jelenlegi barátomat nem látta élőben,csak képen,de kételkedik a létezésében,merthogy a srác nagyon jól néz ki,én meg nem vagyok szexbomba. Mondjuk ez csak az egyik hitetlenkedés a sok közül,de talán ez fáj a leginkább. És maga az egész bizalmatlankodás igazából. Mi barátnők vagyunk,de nem járunk ki együtt.Más baráti köreink vannak,egymástól független életünk van,csak suliban találkozunk.Persze, hogy nem bizonyosodhat meg mindenről amit mondok,dehát miért kell az igazságot bizonygatni valaki előtt,mintha törvényszéken lenne az ember ? A barátság arról kellene szóljon,hogy megbízunk a másikban...én mindig elhiszem amit ő mond,pedig én is mondhatnám,hogy hazudik.
Szerintetek hogyan tovább ? Nagyon zavar már,hogy szinte semmit sem hisz el és zavar az,hogy engem nem hisz képesnek ahoz,hogy például egy jó pasim legyen vagy bármi más....
Szóval nem velem van a gond,igaz ?
Akarom mondani, ő úgy akarja beállítani ezt az egészet, hogy van oka kételkedni bennem, mert nem látja a bizonyítékot...dehát elvileg én nem tartozom bizonyítékkal egy barátnak, viszont ő tartozik nekem bizalommal
Amúgy tudom hogy nem kellene foglalkoznom vele
Csak zavar,hogy nem hisz nekem....és az mégjobban zavarna ha hazugnak állítana be,miközben én igazat mondok neki,csak ő nem hiszi el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!