Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Te szülnél 2. házasságba (37...

Pné Sz.Abigél kérdése:

Te szülnél 2. házasságba (37 évesen, de fiatalosan) ha neki még nincs, de amúgy van nekem 3 gyermekem? 16-14,5-8 évesek. Ő nem forszírozza, tök jó fej-majd meglátjuk. De biztos nagyon boldog lenne egy "saját"tól is.

Figyelt kérdés
2012. jan. 31. 23:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Mi is sokat gondolkoztunk a férjemmel a 3. babán. Végül ő beszélt rá (mi nem váltunk el) de nagyon jó hogy belevágtunk. Így a korkülönbség: 10 és 8 év. De teljességgel imádják a kis tesót. Pedig a nagyobbik fiú de így igazoltan lehet babázgatni, becézgetni meg mindent. Egyébként az összes osztálytársa irigyli. Még az is azt mondja, hogy szeretne kis tesót,akit egyedül nevel a szülője.
2012. febr. 2. 14:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem van egy barátnőm akinek áprilisban fog megszületni a féltesója, és lelkendezve várja a kisöccse születését (ez a lány amúgy pont abban a hónapban fogja betölteni a 15-öt, amikor megszületik a pici). Van egy bátyja is aki januárban töltötte be a 17. életévét. Szóval szerintem bele lehet vágni
2012. febr. 2. 16:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Te tudod, de en nem vallalnam es nem azert mert szamitana a korom, vagy az hany gyerekem van de en nem akarnek tobb ferfinek gyereket szulni. Ez most nem rosszindulat en azt hiszem nem lennek ehhez eleg bator mert ne ugy legyen de mi van ha ez sem holtodiglannal vegzodik..
2012. febr. 2. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!