Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha egy 16 éves fiú bejelenti,...

Ha egy 16 éves fiú bejelenti, hogy a saját neméhez vonzódik, akkor ez végleges vagy még változhat?

Figyelt kérdés
Mit tehet ilyenkor egy szülő?

2012. jún. 17. 12:56
 71/124 anonim ***** válasza:
11%

Jaj de felkaptátok a vizet kedves melegek.

"61-est biztos jól eltangalta az apja mert volt jóbarátja és ez már búzas"

-Isten látja lelkem, próbálom megérteni amit írsz, de nem megy. :(

Sajnos korlátolt ember vagyok. De legalább nem lesz renyhe végbélzáróizmom. Tudod, az is valami.

UI: kár, hogy nálad is csak a sárdobálás ment. Azt hittem hogy a melegek elfogadóbbak, mint az átlag.

2012. júl. 12. 02:51
 72/124 anonim ***** válasza:
78%

Fröcsögés helyett elégtételt is nyújthattál volna a kérelmemnek. Nem a már gondosan és többszörösen elénk tárított elgondolásodra voltam kíváncsi, sokkal inkább annak igazolására. Helyébe felmutattál egy nyilatkozatot, miszerint a "homo-gén" megléte nem bizonyított, ennek okán csakis a másik opció (környezeti hatások együttes eredménye) jöhet szóba - ami mellesleg legalább ugyanannyira megkérdőjelezhető. Felépíteném hát a te sajátos logikádra a tulajdon érvelésemet: mivel te képtelen voltál kézzelfogható és kétségbe vonhatatlan adatokkal előrukkolni, az elméleteid is értéküket vesztették, tehát megnyertem a vitát függetlenül attól, hogy szintúgy elméleti síkon mocorgok.

(Megjegyzés: A homoszexualitás genetikai eredetéről végzett kutatásokat szándékosan, lebutítás végett hagytam figyelmen kívül, szemléltetni próbáltam vele, hogy kedves 42%-osunk még féligaza esetén is belesülne a mondandójába.)

2012. júl. 12. 05:39
 73/124 anonim ***** válasza:
78%

olyannal nem állok le vitatkozni, akinek az az érve hogy Isten Ádámot és Évát teremtette nem Ádámot és Bélát. Hitvitába ugyanis nem megyek bele.

Az érveidre is tudnék mit írni, de éppen most nem akarok, mert feleslegesnek érzem rád szánni az időm

2012. júl. 12. 12:06
 74/124 anonim ***** válasza:
73%

67-es: "ne akard már nekem azt mesélni, hogy akik melegek, azok is pont egy egészséges, sőt, vallásos családban nevelkedtek... ezt te sem gondolhatod komolyan. "

pedig képzeld el, hogy így van. söt, a párom is dettó ilyen. és mindketten hívők vagyunk, este együtt szoktunk imádkozni.

egyébként ha egy kicsit utánanéznél, láthatnád, hogy a Biblia nincs a homoszexualitás ellen, nem véletlenül lehetséges egyházi esküvő több nyugati országban, ahol ezt felismerték. csak az ilyen homofób országban, és a barbár Afrikában van belemagyarázva a Bibliába a homofóbia...

2012. júl. 12. 15:11
 75/124 anonim ***** válasza:
7%

"egyébként ha egy kicsit utánanéznél, láthatnád, hogy a Biblia nincs a homoszexualitás ellen..."

Mózes III, 19,22:

"Férfiúval ne hálj úgy, a mint asszonnyal hálnak: útálatosság az."

Mózes III 20,13: (A címe: "Némely nagy bűnök büntetése")

"És ha valaki férfival hál, úgy a mint asszonnyal hálnak: útálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak; vérök rajtatok.

Szóval kb. ennyire igaz, és szavahihető minden, ami tőletek elhangzott. Mosolyogtató, a kétségbeesett bizonygatásotok a külvilág felé :))

Értelmes ember látja, hogy csak azok erőlködnek így, akiknek amúgy kétségbevonható lenne az állításuk.

Nekem nem kell bebizonyítani semmit: arra bőven elég több ezer év erkölcse és törvényei, maga az evolúció, aminek alappillére a két ellentétes nem, és a különböző génkészletek egymáshoz vonzódása. Szóval a gyakorlat megmutatta, hogy csak nő képes gyermeket szülni.

Az, hogy jelenleg ez tolerálva van... lehet. Hogy természetellenes....? 100%

Van még kérdés?

2012. júl. 12. 23:34
 76/124 anonim ***** válasza:
8%
ja, aki találva érzi magát, nyomjon egy piros kezet ;)
2012. júl. 12. 23:45
 77/124 anonim ***** válasza:
80%

"Nekem nem kell bebizonyítani semmit: arra bőven elég több ezer év erkölcse és törvényei, maga az evolúció, aminek alappillére a két ellentétes nem, és a különböző génkészletek egymáshoz vonzódása. Szóval a gyakorlat megmutatta, hogy csak nő képes gyermeket szülni."

Blablabla, üres locsogás. Hogy jön az ezeréves értékrend meg a nemek biológiai funkciója a melegség tudatosan kifejlesztett mivoltához?

2012. júl. 13. 00:30
 78/124 anonim ***** válasza:
79%

75-ös:

hiába másolsz be ide be bibliai idézeteket, ha értelmezni nem tudod őket.

a Biblia szó szerinti értelmezése eddig is csak inkvizíciót, kersztes háborúkat, üldözésket szült... gondolom mindent szó szerint a Bibliából, azt is, hogy körbe kell metélni a fiúkat, meg hogy a szakállt nem szabad borotválni (Léviták 19, 27)? remélem körbe vagy metélve, mert ha nem, akkor halálos bűnben vagy.

gondolom az sem tűnt fel, hogy ha a homoszexualitást tiltaná, akkor a nő nővel való hálását is megemlítené, nem csak a férfiét...

na mindegy, falra hányt borsó, amit neked írok, a homofóbok úgyis a saját gyűlöletük igazolására fogják felhasználni a bibliát is.

De ha VALÓBAN érdekel a téma, akkor legalább ezt elolvasod: [link]

2012. júl. 13. 08:45
 79/124 anonim ***** válasza:
32%

nincs kérdésünk, minden tökéletesen tiszta

köszönjük, hogy megosztottad velünk bölcsességedet

2012. júl. 13. 11:58
 80/124 anonim ***** válasza:
0%

ne olvasd el! elolvasod, és b*zi leszel mint Sodi aki elolvasta a melegsátorban a prospektust, és ettől b*zilett

csak nem te vagy az?

2012. júl. 13. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!